Areszt Śledczy w Choszcznie ogłasza przetarg
- Adres: 73-200 Choszczno, ul. Wolności 12
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-95 7689400, 7689410 , fax. 0-95 7689419
- Data zamieszczenia: 2012-06-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Choszcznie
ul. Wolności 12 12
73-200 Choszczno, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-95 7689400, 7689410, fax. 0-95 7689419
REGON: 00032115800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. 15113000-3 Łopatka bez kości - wieprzowa 4500 kg 2. 15113000-3 Schab z kością - wieprzowy 800 kg 3. 15113000-3 Boczek wieprzowy bez żeber 1000 kg 4. 15113000-3 Wątroba wieprzowa 1200 kg 5. 15111000-9 Wołowina bez kości 500 kg 6. 15112130-6 Filet z piersi kurczaka 1500 kg 7. 15112130-6 Ćwiartka z kurczaka tylnia 2500 kg 8. 15112130-6 Skrzydełka z kurczaka 2500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2016-01-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych realizowane na rzecz 17 WOG Koszalin, Znak sprawy: 53/WOG/D/Żywność./15
Dodano: 2015-07-13 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2015-01-16 - Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych, realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, znak sprawy 83/WOG/Żywność/14
Dodano: 2014-10-15 - Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich
Dodano: 2014-01-17 - sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin,wyrobów drobiowych.
Dodano: 2013-07-19 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2013 roku
Dodano: 2012-12-10 - Dostawa żywności dla Miejskiego Zespołu Administracji Przedszkoli w Świdwinie.
Dodano: 2012-12-05 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU, WĘDLIN DROBIARSKICH, PODROBÓW, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH DROBIOWYCH
Dodano: 2012-07-23 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2012 roku
Dodano: 2011-12-07