Ośrodek Sportowo-Wypoczynkowy ogłasza przetarg
- Adres: 73-200 Choszczno, ul. Sportowa 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 95 765 21 19 , fax. 95 765 21 19
- Data zamieszczenia: 2012-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Sportowo-Wypoczynkowy
ul. Sportowa 1 1
73-200 Choszczno, woj. zachodniopomorskie
tel. 95 765 21 19, fax. 95 765 21 19
REGON: 32037979900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.choszczno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2013 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2013 roku. 1.2. Szczegółowy opis asortymentowy i ilościowy przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ - FORMULARZ ASORTYMENTOWO - CENOWY. 1.3. W ramach umowy na rok 2013 Zamawiający dokonywać będzie zamówień na podstawie odrębnych pisemnych zleceń określających szczegółowo ilość i zakres zamawianych artykułów oraz terminy ich dostaw. 1.4. Zamawiane ilości będą wynikać z bieżących potrzeb Zamawiającego. 1.5. Rozliczenia odbywać się będą na podstawie faktur zawierających ceny jednostkowe artykułów wymienionych w FORMULARZU ASORTYMENTOWO - CENOWYM, które będą przemnażane przez ilości produktów wynikających ze zleceń. 1.6. W uzasadnionych przypadkach za zgodą Zamawiającego terminy wykonania zlecenia mogą być przedłużane. 1.7. Dla niniejszego zamówienia Zamawiający przewiduje prawo opcji, o którym mowa w art. 34, ust. 5 Pzp. Prawem opcji objęte jest 100% podanych w SIWZ ilości mięsa i wyrobów mięsnych. Przewidując prawo opcji, Zamawiający przyznaje sobie prawo do zwiększenia lub zmniejszenia zamówienia o 20% po cenach podanych w formularzu asortymentowo-cenowym (załącznik nr 1 do umowy podstawowej). Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku rezygnacji z części dostaw lub w przypadku ewentualnego wzrostu zapotrzebowana na dodatkowe ilości poszczególnych dostaw. W przypadku skorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji skutkującego zwiększeniem dostaw zostanie zawarta odrębna umowa z wykonawcą o treści tożsamej z umową podstawową (załącznik Nr 5 do SIWZ), z tym że umowa regulująca korzystanie z prawa opcji zawierać będzie ilości odpowiadające zwiększonemu zapotrzebowaniu zamawiającego. Zamawiający powiadomi Wykonawcę o możliwości realizacji opcjonalnej części w terminie 14 dni od daty zawarcia umowy dot. opcji. W przypadku korzystania z prawa opcji w zakresie zmniejszenia ilości dostaw Zamawiający sporządzi aneks do umowy podstawowej regulujący zakres opcji. O konieczności zawarcia ww. aneksu Wykonawca zostanie powiadomiony 14 dni przed datą aneks - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.choszczno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2016-01-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych realizowane na rzecz 17 WOG Koszalin, Znak sprawy: 53/WOG/D/Żywność./15
Dodano: 2015-07-13 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2015-01-16 - Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych, realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, znak sprawy 83/WOG/Żywność/14
Dodano: 2014-10-15 - Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich
Dodano: 2014-01-17 - sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin,wyrobów drobiowych.
Dodano: 2013-07-19 - Dostawa żywności dla Miejskiego Zespołu Administracji Przedszkoli w Świdwinie.
Dodano: 2012-12-05 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU, WĘDLIN DROBIARSKICH, PODROBÓW, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH DROBIOWYCH
Dodano: 2012-07-23 - Dostawa mięsa
Dodano: 2012-06-13 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2012 roku
Dodano: 2011-12-07