Przetargi.pl
Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 78-114 Wrzosowo, Włościbórz
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 819 22 , fax. 0-94 35 819 63
  • Data zamieszczenia: 2014-01-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Włościbórz
    78-114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 819 22, fax. 0-94 35 819 63
    REGON: 00031042700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: dpswlosciborz.finn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Golonka wieprzowa mała przednia ( do galarety),CPV 15113000-3,--60kg 2.Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1, CPVV15113000-3,--70kg 3.Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1,CPV 15113000-3,--150kg 4.Łopatka wieprzowa bez kości i skóry i tłuszczu kl.1,CPV 15113000-3,--1100kg 5.Żeberka paski wieprzowe kl.1,CPV 15113000-3,--300kg 6.Karkówka b/k wieprzowa kl.1,CPV 15113000-3,--700kg 7.Kości wędzone z karkówki i schabu kl.1,CPV 15113000-3,--60kg 8.Schab z wieprzowy bez tłuszczu i bez kości kl.1,CPV 15113000-3,--450kg 9.Nogi wieprzowe przednie ( do galarety),CPV 15113000-3,--60kg 10.Pierś z kurczaka filet kl.1,CPV 15112100-7,--600kg 11.Kurczak cały kl.1,CPV 15112100-7,--900kg 12.Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra (nie ćwiartka tylna),CPV 15112100-7,--500kg 13.Porcje rosołowe z kurczaka,CPV 15112100-7,--1100kg 14.Porcje rosołowe z indyka pełna z kuperkiem,CPV 15112100-7,--50kg 15.Wątróbka z indyka,CPV 15112300-9,--250kg 16.Pieczeń rzymska,CPV 15131130-5,--150kg 17.Szynka wędzona wieprzowa kl.1,CPV 15131210-0,--200kg 18.Szynka z indyka prasowana kl.1,CPV 15131135-0,--200kg 19.Baleron wędzony kl.1,CPV 15131120-2,--120kg 20.Ogonówka złota kl.1,CPV 15131120-2,--180kg 21.Wędzonka wieprzowa krotoszyńska kl.1,CPV 15131120-2,--140kg 22.Polędwica wieprzowa sopocka kl.1,CPV 15131120-2,--180kg 23.Szynka z piersi kurczaka,CPV 15131135-0,--150kg 24.Kiełbasa wędzona podsuszana żywiecka kl.1,CPV 15131130-5,--150kg 25.Kiełbasa wieprzowa krakowska parzona,CPV 15131130-5,--120kg 26.Kiełbasa wieprzowa wiejska podsuszana,CPV 15131130-5,--100kg 27.Kiełbasa wieprzowa parzona biała kl.1(a 100g),CPV 15131130-5,--400kg 28.Kiełbasa wieprzowa cienka jarmarczna( a 100g) kl.1,CPV 15131130-5,--150kg 29.Kiełbasa wieprzowa cienka ogniskowa(a 100g), CPV 15131130-5,--120kg 30.Parówki drobiowe kl.I (a 100g),CPV 15131500-0,--120kg 31.Boczek wieprzowy rolowany faszerowany,CPV 15131400-9,--100kg 32.Boczek wieprzowy pieczony extra, parzony kl.1,CPV 15131400-9,--120kg 33.Pasztet borowikowy kl.1,CPV 15131310-1,--120kg 34.Pasztetowa podwędzana,CPV 15131310-1,--120kg 35.Metka łososiowa,CPV 15131310-1,--150kg 36.Kaszanka jęczmienna(a 100g),CPV 15131134-3,--60kg 37.Salceson ozorkowy,CPV 15131120-2,--250kg 38.Salceson włoski,CPV 15131120-2,--250kg 39,Szynkówka,CPV 15131120-2,--250kg 40.Przysmak w konserwie,CPV 15131000-5,--120kg 41.Szynka tyrolska,CPV 15131400-9,--120kg 42.Rolada drobiowa kl.1,CPV 15131000-5,--180kg 43.Polska pieczona cienka,CPV 15131130-5,--250kg 44.Parówki z indyka kl.I(a 100g)CPV 15131500-0,--200kg 45.Ozory świeże,CPV 15114000-0,--200kg 46.Kiełbasa cienka z cielęcina,CPV 15131600-1,--100kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: dpswlosciborz.finn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach