Przetargi.pl
Żywność do stołówki Zespołu Szkół im. K.E.N. w Tymbarku

Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku ogłasza przetarg

  • Adres: 34-650 Tymbark, Tymbark 349
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 3325030 , fax. 18 3325030
  • Data zamieszczenia: 2010-08-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku
    Tymbark 349 349
    34-650 Tymbark, woj. małopolskie
    tel. 18 3325030, fax. 18 3325030
    REGON: 00019180400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zstymbark.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka podległa samorządowi terytorialnemu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Żywność do stołówki Zespołu Szkół im. K.E.N. w Tymbarku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku. Dostawy podzielono na 3 zadania: - produkty spożywcze(suche , przyprawy , konserwy - mięso, wyroby wędliniarskie, podroby - mleko i produkty mleczarskie Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w asortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. Wykaz rodzaju i ilości zamawianych produktów w podziale na zadania: Produkty spożywcze suche, przyprawy , konserwy: Angielskie ziele 20g- 3op Budyń 41g-60 op Barszcz biały 0,66g- 50 op Żurek śląski 0,66g- 100 op Liść laurowy 10g - 3 op Bułka tarta - 100 kg Koncentrat buraczany 230g- op 30 Buraczki tarte 0,9l - 30 op Chrzan tarty 80g - 20 op Cukier kryształ -700 kg Cukier puder -8 kg Cukier waniliowy 32g- 10 op Cynamon 20g - 30 op Drożdże - 1 kg Dżem truskawkowy 280g Łowicz lub równoważny -70 op Dżem brzoskwiniowy 280g Łowicz lub równoważny- 80 op Powidło śliwkowe 280g - 30 op Fasola -80 kg Groch niełuskany -80 kg Groszek konserwowy 220g -30op Grzyby - pieczarka konserwowa 0,9l -120 op Herbata saga100szt 1 op-12szt - 20 op Jajo ściółkowe kl I -8300 szt Kakao Decomoreno 200g lub równoważne -6 op Kasza jęczmienna średnia - 80 kg Kasza manna -10 kg Kawa Inka 150g karton - 10 op Majonez 1l - 100 op Ketchup z dozownikiem 500g Roleski lub równoważny -240 op Koncentrat pomidorowy 900g -60 op Konserwa makrela w pomidorach 170g - op 500 Szprot w pomidorach 170g - 120 op Konserwa mięsna 150g lanchmit -300 op Tuńczyk w oleju - kawałki 170g -100 op Kukurydza konserwowa 340g - 10 op Kminek 20g -10 op Kwasek cytrynowy 20g - 20 op Paprykarz szczeciński 330g - 100 op Majeranek susz tarty 10g - 10 op Makaron nitki czaniecki lub równoważny - 100 op Makaron wstążka , kolano, świder 500g lublin lub równoważny - 500 op Makaron spagetti 500g lublin lub równoważny - 100 op Makaron zacierka 250g -60 op Mąka tortowa typ 450 -180 kg Mąka kartoflana -10 kg Miód naturalny 400g -18 op Miód naturalny 50g - 187 op Musztarda stołowa z dozownikiem 500g - 120op Ocet 0,5l -10 op Ogórek konserwowy 900g -280 op Olej rzepakowy 5l - 24 op Olej słonecznikowy 1l -40 op Papryka sypka 20g -8 op Pasztet Mazowiecki lub równoważny -200 op Pasztet podlaski 160g lub równoważny -300op Pieprz ziołowy mielony 20g- 10 op Pieprz naturalny 20g -50 op Płatki śniadaniowe 500g -80op Przyprawa Maggi 1L Knorr lub równoważna - 40 op Przecier ogórkowy 330g - 150 op Przypraw do drobiu w proszku 35g -40 op Przypraw z kury w proszku 150g -20 op Ryż biały -150 kg Smalec wieprzowy 200g -200op Sól kuchenna - 130 kg Seler konserwowy 900g - 30 op Susz jarzynowy 1000g -80 op Kucharek 200g -80 op Sos bolonez do spagetti 70g Knorr lub równoważny -240 op Sos do mięs 450g -40 op Sos paprykowo - ziołowy 9g - 60 op Sałatka szwedzka 900g - 24 op Sałatka grecka 900g - 24 op Nutella 450g produkty z czekolady -100 słoików Czekolada nadziewana z bakaliami 100g- 190 szt Czekolada mleczna z truskawką 100g -190 szt Mięso , wyroby wędliniarskie podroby - rodzaj asortymentu i ilości: Wołowina - antrykot - 40 kg Boczek wędzony - 100 kg Filet drobiowy -850 kg Kiełbasa krakowska sucha -20 kg Kiełbasa wiejska - 50 kg Kiełbasa toruńska -240 kg Kości schabowe- 150 kg Mięso mielone woł - wp - 50 kg Parówka wieprzowa gruba - 80kg Parówka drobiowa - 200kg Pasztet wieprzowy -60 kg Pasztet z drobiu - 200kg Porcja rosołowa - 120 kg Schab bez kości -200 kg Szynka drobiowa -120 kg Szynka wiejska wieprzowa - 30 kg Bekon - 30 kg Szynka gotowana wieprzowa - 220 kg Udko drobiowe - 400kg Wątróbka drobiowa - 25 kg Żeberko wp extra -25 kg Skrzydełko drobiowe -5 kg Kurczaki -20 kg Łopatka wieprzowa - 60 kg Słonina -10 kg Produkty mleczne - rodzaj asortymentu i ilości : Kefir 400g - 100 op Margaryna Palma 250g Bielmar lub równoważna- 300 op Masło extra 200g zaw tł 82 %- 2000 op Mleko 3,2% folia - 680 litrów Ser biały półtłusty mielony - 120 kg Ser biały tłusty pergamin -200 kg Ser żółty o zaw tłuszczu 45%- 160 kg Ser gryficki - 20 kg Serek homogenizowany 150g - 500 op Serek Almette 150 g lub równoważny - 100op Serek top krążek Hochland lub równoważny - 400 szt Śmietana 30% 500g - 500 op Śmietana 18% 500g-50 op Jogurt kubek 150g- 190 op Serek wiejski 200g lub równoważny - 100op Serek Turek 150g lub równoważny- 100 op
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 122 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zstymbark.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach