Zakład Karny w Braniewie ogłasza przetarg
- Adres: 14-500 Braniewo, Plac Grunwaldu 2a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 2440700 , fax. 055 2441020
- Data zamieszczenia: 2013-05-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Braniewie
Plac Grunwaldu 2a 2a
14-500 Braniewo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 2440700, fax. 055 2441020
REGON: 00032013000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa wyrobów wędliniarskich mięsa , drobiu do Zakładu Karnego w Braniewie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby zamawiającego transportem własnym i na koszt wykonawcy wyrobów wędliniarskich, mięsa i drobiu. Część I Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy wyrobów wędliniarskich. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część II Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy mięsa. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część III Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy drobiu. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część I - wyroby wędliniarskie Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Blok drobiowy -610 2.Kiełbasa parówkowa drobiowa -380 3.Kaszanka -650 4.Kiełbasa mortadela drobiowa -350 5.Kiełbasa biała parzona -150 6.Kiełbasa drobiowa -1380 7.Kiełbasa mortadela -350 8.Kiełbasa parówkowa -550 9.Kiełbasa zwyczajna -1190 10.Kiełbasa mortadela z warzywami -300 11.Szynka wędzona -40 12.Kiełbasa żywiecka -175 13.Konserwa mięsna 300g -750 14..Mielonka śniadaniowa -630 15.Metka -350 16.Pasztet drobiowy konserwa 100 - 150g (bez dodatku wieprzowiny) -350 17.Pasztetowa -500 18.Pasztet pieczony -250 19.Polędwiczka drobiowa -370 20.Salceson biały -310 21.Serdelki z indyka -810 22.Smaczek konserwowy -500 23.Słonina mielona z przyprawami -200 24.Kiełbasa szynkowa -80 Część II - mięso Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Wątroba wieprzowa -750 2.Mięso wieprzowe gulaszowe -400 3.Mięso mielone -1200 Część III - drób Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Kurczak cały świeży -750 2.Serca z kurczaka -350 3.Udziec drobiowy -120 4.Mięso mielone drobiowe -250 5.Skrzydełka z kurczaka -50 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15