Przetargi.pl
Zakup i dostawa wyrobów wędliniarskich mięsa , drobiu do Zakładu Karnego w Braniewie

Zakład Karny w Braniewie ogłasza przetarg

  • Adres: 14-500 Braniewo, Plac Grunwaldu 2a
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2440700 , fax. 055 2441020
  • Data zamieszczenia: 2013-05-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Braniewie
    Plac Grunwaldu 2a 2a
    14-500 Braniewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 055 2440700, fax. 055 2441020
    REGON: 00032013000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa wyrobów wędliniarskich mięsa , drobiu do Zakładu Karnego w Braniewie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby zamawiającego transportem własnym i na koszt wykonawcy wyrobów wędliniarskich, mięsa i drobiu. Część I Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy wyrobów wędliniarskich. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część II Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy mięsa. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część III Sukcesywne dostawy przez okres 12 miesięcy do siedziby Zamawiającego transportem własnym i na koszt Wykonawcy drobiu. Wykonawca nie może powierzyć realizacji zamówienia podwykonawcy. Część I - wyroby wędliniarskie Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Blok drobiowy -610 2.Kiełbasa parówkowa drobiowa -380 3.Kaszanka -650 4.Kiełbasa mortadela drobiowa -350 5.Kiełbasa biała parzona -150 6.Kiełbasa drobiowa -1380 7.Kiełbasa mortadela -350 8.Kiełbasa parówkowa -550 9.Kiełbasa zwyczajna -1190 10.Kiełbasa mortadela z warzywami -300 11.Szynka wędzona -40 12.Kiełbasa żywiecka -175 13.Konserwa mięsna 300g -750 14..Mielonka śniadaniowa -630 15.Metka -350 16.Pasztet drobiowy konserwa 100 - 150g (bez dodatku wieprzowiny) -350 17.Pasztetowa -500 18.Pasztet pieczony -250 19.Polędwiczka drobiowa -370 20.Salceson biały -310 21.Serdelki z indyka -810 22.Smaczek konserwowy -500 23.Słonina mielona z przyprawami -200 24.Kiełbasa szynkowa -80 Część II - mięso Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Wątroba wieprzowa -750 2.Mięso wieprzowe gulaszowe -400 3.Mięso mielone -1200 Część III - drób Asortyment -szacunkowa, roczna ilość [kg] 1.Kurczak cały świeży -750 2.Serca z kurczaka -350 3.Udziec drobiowy -120 4.Mięso mielone drobiowe -250 5.Skrzydełka z kurczaka -50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach