Zakład Karny w Braniewie ogłasza przetarg
- Adres: 14-500 Braniewo, Plac Grunwaldu 2a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 2440700 , fax. 055 2441020
- Data zamieszczenia: 2015-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Braniewie
Plac Grunwaldu 2a 2a
14-500 Braniewo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 2440700, fax. 055 2441020
REGON: 00032013000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakład Karny w Braniewie, 14-500 Braniewo, ul. Pl. Grunwaldu 2A REGON: 000320130, NIP: 582-10-13-940; nr faks: 55 244 10 20, nr tel: 55 244 07 00, - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy będą realizowane sukcesywnie według zamówień częściowych składanych przez zamawiającego (telefonicznie lub pisemnie) dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godz 8.00 - 11.00 z wyłączeniem dostaw w dni świąteczne. Dostawy wykonawca będzie realizował transportem własnym lub innego przewoźnika do magazynu żywnościowego zlokalizowanego w siedzibie zamawiającego. Koszt transportu wliczony w cenę towaru. Produkty muszą być dostarczane w pojemnikach plastikowych wykonawcy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Część I : 1. udziec z kurczaka - element z kurczaka wraz z mięśniami i skórą - bez miednicy i grzbietu, schłodzone. Udziec powinien być właściwie umięśniony, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 100 do 200 g. produkt zgodny z normą PN - A- 86524:1994, Część II: 1. kiełbasa mortadela drobiowa; w formie walca, średnica ok 10 cm, pakowana w osłonce sztucznej, skład: mięso drobiowe min. 60%, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-82007; 2. blok drobiowy ; w formie bloku średnica ok. 10 cm, pakowana w osłonce sztucznej ; skład: mięso drobiowe 60%, bez dodatku wieprzowiny, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-86526; 3. kiełbasa szynkowa drobiowa; w formie walca, średnica ok. 10 cm, pakowana w osłonce sztucznej; skład: mięso drobiowe min. 60%, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-86526; 4. serdelka drobiowa; pakowane w osłonce naturalnej, opakowanie zbiorcze hermetyczne, średnica ok. 3 cm; z; skład: mięso drobiowe min.45%, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-86526; 5. kiełbasa drobiowa; w formie pęta, średnica ok. 3 cm, pakowana w osłonce naturalnej, opakowanie zbiorcze hermetyczne; skład: mięso drobiowe min. 60 %, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-82007; 6. parówka cienka drobiowa; pakowane w osłonce sztucznej, opakowanie zbiorcze hermetyczne, średnica ok. 2 cm; skład: mięso drobiowe min.45%, bez dodatku wieprzowiny, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-86526; 7. polędwica drobiowa; w formie bloku, średnica ok. 10 cm, pakowana w osłonce sztucznej, ; skład:mięso drobiowe 100%, sól, przyprawy; produkt zgodny z normą PN-A-86526; Część III: 1. konserwa mięsna;masa netto puszki 100-300 g., puszka alpak lub wyposażona w uchwyt do otwierania, zawartość mięsa nie mniej niż 30 % , niska zawartość tłuszczy, smak i zapach charakterystyczny dla konserw mięsnych, konsystencja farszu konserwy jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach; 2. pasztet drobiowy z pomidorami; masa netto puszki 100-150 g., puszka alpak lub wyposażona w uchwyt do otwierania, zawartość drobiu minimum 28 %, niska zawartość tłuszczy, konsystencja farszu jednolita, smak i zapach charakterystyczny dla pasztetów drobiowych z pomidorami; 3. pasztet drobiowy; masa netto puszki 100-150 g., puszka alpak lub wyposażona w uchwyt do otwierania, bez dodatku wieprzowiny, konsystencja farszu konserwy jednolita; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15