Przetargi.pl
Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy.

Gmina Miasto Częstochowa ogłasza przetarg

  • Adres: 42-217 Częstochowa, ul. Śląska 11/13
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 34 3707100 , fax. 34 3707170
  • Data zamieszczenia: 2013-03-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Częstochowa
    ul. Śląska 11/13 11/13
    42-217 Częstochowa, woj. śląskie
    tel. 34 3707100, fax. 34 3707170
    REGON: 15139900200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.czestochowa.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowi wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ): Realizacja usługi cateringowej dla 120 osób polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniu całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych (minimum 10 szt.) i obsługi kelnerskiej (minimum 2 osoby) podczas konferencji realizowanej w ramach VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; zestaw ciastek - bez ograniczeń; ciepły posiłek: kurczak z warzywami (minimum 160 g. na osobę),ryż po chińsku (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Kanapki oraz koreczki - min. 2 szt. na osobę Tymbaliki - min. 1 szt. na os. Sałatka holenderska - min. 100 g. na osobę Realizacja usługi cateringowej przez 5 dni dla 30 osób polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniu całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych (minimum 10 szt.) i obsługi kelnerskiej (minimum 2 osoby) podczas VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: I DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: filet z kurczaka po parysku (minimum 160 g. na osobę),ziemniaki puree (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę II DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: polędwiczki z kurczaka w panierce (minimum 160 g. na osobę), ziemniaki z pieca (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę III DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: kurczak w sosie pieczarkowym (minimum 160 g. na osobę), kluseczki (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę IV DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: indyk panierowany (minimum 160 g. na osobę), frytki (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę V DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: filet z mozarellą i pomidorem (minimum 160 g. na osobę), ziemniaki gotowane (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.czestochowa.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach