Przetargi.pl
Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby konferencji organizowanej w ramach projektu pn. Dobry fach to szansa pracy.

Gmina Miasto Częstochowa ogłasza przetarg

  • Adres: 42-217 Częstochowa, ul. Śląska 11/13
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 34 3707100 , fax. 34 3707170
  • Data zamieszczenia: 2013-06-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Częstochowa
    ul. Śląska 11/13 11/13
    42-217 Częstochowa, woj. śląskie
    tel. 34 3707100, fax. 34 3707170
    REGON: 15139900200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.czestochowa.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby konferencji organizowanej w ramach projektu pn. Dobry fach to szansa pracy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowi wykonanie usługi cateringowej na potrzeby konferencji organizowanej w ramach projektu pn. Dobry fach to szansa pracy, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Realizacja usługi cateringowej dla 60 osób polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniem całej zastawy stołowej, obrusów,stołów cocktailowych i obsługi kelnerskiej (minimum 2 osoby) podczas konferencji organizowanej w ramach projektu pn. Dobry fach to szansa pracy. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: ciepły posiłek: Strogonoff z pieczywem (500 ml/os.) ciepły posiłek: polędwiczki duszone ze szparagiem i rozetkami (100 g/os.) w miksie sałat (200g/os.) tartinki (3 szt./os.) kanapki (3 szt./os.) tymbaliki (1szt./os.) schab w śliwce i moreli w galantynie (100g/os.) szynka w szparagach (1szt/os.) mus z tuńczyka w plastrach łososia (50g/os.) babeczki faszerowane (3 szt./os.) sałatka orientalna (100g/os.) sałatka gyros (100g/os.) sałatka grecka (100g/os.) ciasto (sernik z brzoskwinią, szarlotka) (2 porcje/os.) napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.czestochowa.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach