Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 64700 Czarnków, ul. Kościuszki
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 067 35 28 090, , fax. 067 35 28 171
- Data zamieszczenia: 2017-07-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ul. Kościuszki 96
64700 Czarnków, woj. wielkopolskie
tel. 067 35 28 090, , fax. 067 35 28 171
REGON: 30852500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.czarnkow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzelny publiczny zoz
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi żywiena pacjentów Szptala Powiatowego w Czarnkowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres usługi będzie obejmować : • Sporządzanie posiłków • Transport posiłków do szpitala (w termosach i innych szczelnie zamkniętych pojemnikach, • Dystrybucję posiłków z rozdzielni na oddziały, • Odbiór termosów, mycie termosów w siedzibie Wykonawcy Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia - tom III niniejszej SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać decyzje właściwego organu Inspekcji Sanitarnej potwierdzającą spełnienie wymagań koniecznych do prowadzenia zakładu żywienia zbiorowego z uwzględnieniem świadczenia usług dla klientów zewnętrznych oraz opinię właściwego organu Inspekcji Sanitarnej dotyczącą spełnienia wymogów sanitarnych przy przewozie posiłków a także posiadać wdrożony system HACCP.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zaakceptowany i podpisany szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowiący Tom III SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- “USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE ”
Dodano: 2023-09-28 - Świadczenie usług społecznych polegających na przygotowaniu i dostawie posiłków żywieniowych dla dzieci Szkoły Podstawowej i Przedszkola
Dodano: 2023-09-05 - Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo Wodne
Dodano: 2023-07-17 - Świadczenie usługi cateringowej podczas IV Krajowych Dni Pola organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu .
Dodano: 2023-06-13 - Świadczenie usług społecznych polegających na przygotowaniu i dostawie posiłków żywieniowych dla dzieci Szkoły Podstawowej i Przedszkola
Dodano: 2023-06-05 - Świadczenie usługi cateringowej podczas demonstracji organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego.
Dodano: 2023-05-25 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Kłecku
Dodano: 2023-05-09 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Kłecku
Dodano: 2023-04-07 - PrzygotowaniE i dostawie posiłków żywieniowych dla dzieci Szkoły Podstawowej i Przedszkola
Dodano: 2023-03-10 - Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo Wodne według 20 części.
Dodano: 2023-03-09