Uniwersytet im. A. Mickiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 61-712 Poznań, ul. Wieniawskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8294440, 8291232 , fax. 061 8294012, 8291103
- Data zamieszczenia: 2013-04-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet im. A. Mickiewicza
ul. Wieniawskiego 1 1
61-712 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8294440, 8291232, fax. 061 8294012, 8291103
REGON: 00001293330000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.amu.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe podczas szkoleń /seminariów w ramach projektów tj. Część 1: Projekt Poczuj Chemię do Chemii- zwiększenie liczby absolwentów na kierunku Chemia Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Część 2: Projekt Chemia Warta Poznania- nowa Jakość studiowania- zwiększenie liczby absolwentów oraz atrakcyjności studiów na kierunku Chemia na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługi cateringowa (w formie szwedzkiego stołu) podczas szkoleń /seminariów w ramach projektów: Poczuj Chemię do Chemii- zwiększenie liczby absolwentów na kierunku Chemia oraz Chemia Warta Poznania- nowa Jakość studiowania- zwiększenie liczby absolwentów oraz atrakcyjności studiów na kierunku Chemia na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Zamówienie zostało podzielone na 2 części. Informacja o terminie spotkania, ilości posiłków na danym spotkaniu oraz rodzaju posiłków będzie przekazywana pisemnie bądź w formie elektronicznej (e-mail) przez Zamawiającego Wykonawcy z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem. W przypadku zgłoszenia (nie później niż w przeddzień realizacji konkretnej usługi cateringowej) mniejszej liczby uczestników spotkania Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za rzeczywiście zgłoszonych uczestników. Zlecenie będzie wykonywane w miarę potrzeb Zamawiającego. Wobec czego ilości spotkań, uczestników, etc. mogą ulec zmianie w przypadku modyfikacji sposobu wykonywania działań projektowych. Wykonawcy nie przysługuje roszczenie o zlecanie wykonania poszczególnych usług cateringowych. Zamówienie oprócz posiłków obejmuje, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w Załączniku A i B do SIWZ obsługę kelnerską transport do miejsca, w którym odbywa się posiłek, wskazanych przez Zamawiającego na terenie Poznania usługodawca (firma świadcząca usługę) zapewnia własną zastawę stołowa, obrusy, dekoracje stołów, rozmieszczenie potraw, talerzy i sztućców sprzątanie pomieszczeń-pozostałości - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zadanie nr 1 - 2 000.00 zł (słownie: dwa tysiące 00/100) Zadanie nr 2 - 1 500.00 zł (słownie: jeden tysiąc pięćset złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.amu.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGI CATERINGOWE
Dodano: 2016-05-09 - USŁUGA CATERINGOWA w m. LESZNO
Dodano: 2015-12-02 - USŁUGI CATERINGOWE
Dodano: 2015-11-19 - Usługa cateringowa
Dodano: 2015-04-09 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-24 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-03 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-01-08 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2014-11-26 - USŁUGA CATERINGOWA
Dodano: 2014-06-13 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2013-12-11