31 Baza Lotnictwa Taktycznego ogłasza przetarg
- Adres: 61-325 Poznań, Ul. Silniki 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 261 548 500 , fax. 261 548 555
- Data zamieszczenia: 2016-05-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 31 Baza Lotnictwa Taktycznego
Ul. Silniki 1 1
61-325 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 261 548 500, fax. 261 548 555
REGON: 63243177100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
USŁUGI CATERINGOWE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w m. Śrem w kompleksie koszarowym nr 2982/19. Posiłki przygotowywane będą przez firmę cateringową, na bazie jej zaplecza gastronomicznego, dowożone i wydawane w stołówce kompleksu koszarowego w Śremie. Zamawiający zastrzega, że odległość pomiędzy miejscem przygotowywania posiłków (siedzibą firmy cateringowej), a miejscem ich spożywania, nie może być większa niż 10 kilometrów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych zadań zawarty został w załączniku nr 6 do SIWZ - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, w załączniku 6a do SIWZ - Zalecane wielkości potraw i zestawienie wymiarów należności. Ilości osobo/dni wskazanych w Formularzu ofertowym (zał. nr 1 do SIWZ) są ilościami szacunkowymi, które mają służyć do skalkulowania ceny oferty, porównania i wyboru najkorzystniejszej oferty. Ilości te mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, jednakże ich wartość nie może przekroczyć kwoty umowy. ZAMAWIAJĄCY przewiduje prawo opcji zgodnie z zapisem art. 34 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych, do wysokości nie przekraczającej kwoty: 148 148,14 zł netto, (stanowiącej 40% wartości szacunkowej zamówienia). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.31blt.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGA CATERINGOWA w m. LESZNO
Dodano: 2015-12-02 - USŁUGI CATERINGOWE
Dodano: 2015-11-19 - Usługa cateringowa
Dodano: 2015-04-09 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-24 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-03 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-01-08 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2014-11-26 - USŁUGA CATERINGOWA
Dodano: 2014-06-13 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2013-12-11 - USŁUGA CATERINGOWA 2
Dodano: 2013-06-12