Jednostka Wojskowa Nr 1156 ogłasza przetarg
- Adres: 61-325 Poznań, ul. Silniki 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. (61) 8548 611
- Data zamieszczenia: 2015-04-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 1156
ul. Silniki 1 1
61-325 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. (61) 8548 611 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.31blt.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek będących na zaopatrzeniu JW. 1156 w Poznaniu. Zamawiający podzielił zamówienie na dwa ZADANIA: ZADANIE NR 1-usługa cateringowa w kompleksie koszarowym nr 2982/19 w m. Śrem ZADANIE NR 2- usługa cateringowa w kompleksie koszarowym nr 2972/19 w m. Leszno Zamawiający zastrzega, że w przypadku: Zadania nr 1 - usługa cateringowa w kompleksie koszarowym nr 2982/19 w m. Śrem - odległość pomiędzy miejscem przygotowywania posiłków (siedzibą firmy cateringowej), a miejscem ich spożywania nie może być większa niż 20 kilometrów. Zadania nr 2 - usługa cateringowa w kompleksie koszarowym nr 2972/4 w m. Leszno - odległość pomiędzy miejscem przygotowywania posiłków (siedzibą firmy cateringowej), a miejscem ich spożywania nie może być większa niż 20 kilometrów; Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych zadań zawarty został w załączniku nr 6 do SIWZ - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, w załączniku 6a do SIWZ - Zalecane wielkości potraw i zestawienie wymiarów należności. Ilości osobo/dni wskazanych w Formularzu ofertowym ( zał. nr 1 do SIWZ) są ilościami szacunkowymi, które mają służyć do skalkulowania ceny oferty, porównania i wyboru najkorzystniejszej oferty. Ilości te mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, jednakże ich wartość nie może przekroczyć kwoty umowy. Zamawiający przewiduje prawo opcji do wysokości nie przekraczającej kwoty 22 500 zł brutto. Rozszerzenie zamówienia w ramach opcji będzie realizowane do dnia 31.12.2015r. Wykorzystanie prawa opcji uzależnione jest od rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Realizowanie opcjonalnej części będzie wykonywane na podstawie oświadczenia woli Zamawiającego a Wykonawca będzie zobligowany podjąć się jej realizacji w ramach przedmiotowej umowy. Realizowanie opcji będzie odbywało się w oparciu o ceny jednostkowe zaproponowane przez Wykonawcę w formularzu ofertowym tj. załączniku nr 1 do SIWZ. Zamówienie w ramach opcji będzie realizowane na tych samych warunkach co zamówienie podstawowe. Wykonawcy będzie przysługiwało odrębne wynagrodzenie za świadczenie usług cateringowych. Zamawiający zastrzega, iż część zamówienia określona jako prawo opcji jest uprawnieniem, a nie zobowiązaniem Zamawiającego. Realizacja opcji może, ale nie musi nastąpić, w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego i na skutek jego dyspozycji w tym zakresie. Brak realizacji zamówienia w tym zakresie nie będzie rodzić żadnych roszczeń ze strony Wykonawcy w stosunku do Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.31blt.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGI CATERINGOWE
Dodano: 2016-05-09 - USŁUGA CATERINGOWA w m. LESZNO
Dodano: 2015-12-02 - USŁUGI CATERINGOWE
Dodano: 2015-11-19 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-24 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-03-03 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2015-01-08 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2014-11-26 - USŁUGA CATERINGOWA
Dodano: 2014-06-13 - Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
Dodano: 2013-12-11 - USŁUGA CATERINGOWA 2
Dodano: 2013-06-12