Przetargi.pl
Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, ul. Podchorążych 10
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 3522632 , fax. 067 3522609
  • Data zamieszczenia: 2015-03-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa
    ul. Podchorążych 10 10
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 067 3522632, fax. 067 3522609
    REGON: 57088912400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz.pila.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Catering dla uczestników szkoleń w ramach projektu Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Projekt Nauczyciel - kreator szkolnego sukcesu realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty, na podstawie umowy zawartej pomiędzy Instytucją Pośredniczącą - Wojewódzkim Urzędem Pracy w Poznaniu a Zamawiającym. Obszar realizacji projektu: powiat pilski, czarnkowsko-trzcianecki, złotowski i chodzieski. Cel projektu: Podniesienie kwalifikacji, kompetencji metodycznych i merytorycznych oraz wzrost motywacji do pracy u 212 nauczycieli (w tym 148 kobiet i 64 mężczyzn) z terenów wiejskich i/lub nauczycieli kształcenia zawodowego, zamieszkujących lub pracujących na terenie powiatu pilskiego, czarnkowsko-trzcianeckiego, złotowskiego lub chodzieskiego. W ramach niniejszego postępowania przeprowadzonych zostanie szereg szkoleń specjalistycznych, podczas których zaplanowano również dla uczestników ciepły posiłek tzw. lunch oraz przerwy kawowe pomiędzy poszczególnymi blokami szkoleniowymi. Szkolenie zostanie przeprowadzone podczas 1 warsztatu trwającego 6 dni szkoleniowych po 12 uczestników każdego dnia - 72 obiadów plus 6 cateringów kawowych. Miejsce wykonania usługi - siedziba Zamawiającego - ul. Podchorążych 10, 64-920 Piła. Catering kawowy winien być podany przed rozpoczęciem szkolenia, a ciepły posiłek w trakcie trwania szkolenia. Szczegółowy harmonogram dostaw zostanie określony po ostatecznym ustaleniu harmonogramu zajęć. W skład cateringu kawowego winno wchodzić co najmniej: 1) kawa sypana, 2) kawa rozpuszczalna, 3) herbata, 4) woda niegazowana/gazowana (0,5-1l/osobę), 5) soki owocowe (0,5-1l/osobę), 6) cytryna, 7) śmietanka do kawy, 8) cukier, 9) ciastka koktajlowe. W skład ciepłego posiłku (lunch) winno wchodzić co najmniej: 1) surówka - 2 rodzaje, 2) ziemniaki lub kluski lub pyzy, 3) porcja mięsa lub ryby na ciepło. Wykonawca zobowiązany jest do przedstawienia szczegółowego menu zgodnie z opisem powyżej, które powinno być zróżnicowane dla każdego dnia (możliwa powtarzalność co 3-4 dni). Jedzenie musi być podane na zastawie estetycznej, porcelanowej lub porcelanopodobnej, stoły kryte obrusami, może być w formie stołu szwedzkiego. Szkolenia będą odbywały się w weekendy. W cenie usługi należy ująć dostawę, rozłożenie, odbiór brudnych naczyń każdego dnia oraz obsługę kelnerską. Zamawiający zastrzega, że termin zapłaty wynagrodzenia, za przeprowadzone szkolenia, uzależniony jest od otrzymania środków finansowych przez Zamawiającego od Instytucji Pośredniczącej (Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Poznaniu) w ramach realizowanego Projektu. Wynagrodzenie należne Wykonawcy jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. W razie braku chętnych słuchaczy, zastrzega się możliwość rezygnacji z dostaw cateringów, bądź na przesunięcie terminu ich realizacji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwsz.pila.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach