Szpital w Pyskowicach Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 44120 Pyskowice, ul. Szpitalna
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 322 332 424 , fax. 32 2332424 w. 230
- Data zamieszczenia: 2017-01-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital w Pyskowicach Sp. z o.o.
ul. Szpitalna 2
44120 Pyskowice, woj. śląskie
tel. 322 332 424, fax. 32 2332424 w. 230
REGON: 27624746500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa żywienia pacjentów Szpitala w Pyskowicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala w Pyskowicach spółki z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Szpitalna 2 /catering/ w okresie 12 miesięcy, licząc od daty podpisania umowy, polegającej na wytwarzaniu i dostarczaniu całodziennych posiłków pacjentom szpitala na n/w oddziały:Wewnętrzny, Ginekologiczno -Położniczy, Chirurgii Ogólnej. Posiłki należy przygotowywać z uwzględnieniem diet stosowanych w Szpitalu. W podanych dietach należy uwzględniać zalecane produkty i techniki kulinarne (np. zawarte w publikacjach: „System dietetyczny dla zakładów służby zdrowia”, H. Szczygłowa, wyd. IŻŻ, Warszawa 1992; „Podstawy naukowe żywienia w szpitalach”, Wyd. Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa 2001r. „Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach” Wyd. Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa 2011). Szacunkowa ilość posiłków na rok: Śniadania: 25000 Obiady: 24000 Kolacje: 25000 Kleik ryżowy w ilości 100 opakowań o 400 gram w okresie 12 miesięcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu
Dodano: 2024-05-08 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca w Wodzisławiu Śląskim”
Dodano: 2024-04-19 - Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala
Dodano: 2023-10-31 - Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu
Dodano: 2023-06-30 - Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu
Dodano: 2023-05-11 - Katering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2021-04-08 - Katering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2020-12-30 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca w Wodzisławiu Śląskim
Dodano: 2020-06-23 - Wykonanie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków w ramach realizacji projektu „Drugi Dom” - powtórzenie
Dodano: 2020-01-30 - Wykonanie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków w ramach realizacji projektu „Drugi Dom”
Dodano: 2020-01-17