Przetargi.pl
usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości

Województwo Warmińsko-Mazurskie reprezentowane przez Zarząd Województwa ogłasza przetarg

  • Adres: 10-562 Olsztyn, ul. Emilii Plater 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5219100 , fax. 089 5219109, 5219849
  • Data zamieszczenia: 2014-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Warmińsko-Mazurskie reprezentowane przez Zarząd Województwa
    ul. Emilii Plater 1 1
    10-562 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5219100, fax. 089 5219109, 5219849
    REGON: 51075050900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.warmia.mazury.pl/BIP
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości. 2.Catering powinien obejmować: a)Przerwę kawową - kawa, śmietanka w płynie lub mleko, herbata, cytryna w plasterkach, cukier w saszetkach lub w cukiernicy, mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej trzy rodzaje). b)Lunch - trzy dania na ciepło do wyboru (danie główne), ziemniaki lub kasza gryczana, dwa rodzaje surówek do wyboru, woda, soki. 3.Wyżywienie powinno bazować na surowcach naturalnych, tradycyjnych, regionalnych i lokalnych. 4.Usługa będzie świadczona dla: a)50 osób - dnia 8 stycznia 2015 r. b)45 osób - dnia 9 stycznia 2015 r. 5.Usługa powinna mieć formę stołu szwedzkiego, Wykonawca musi zapewnić stalowe sztućce, naczynia (nie mogą to być naczynia jednorazowe), kosze na śmieci, serwetki. Po zakończeniu usługi Wykonawca musi pozostawić pomieszczenie w stanie jakie zastał przed rozpoczęciem usługi. 6.Kategoria przedmiotu zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień (CPV): 55520000-1 usługi dostarczania posiłków. 7.Zamawiający wymaga aby Wykonawca złożył wraz z ofertą :Propozycję menu dań głównych. Dokument ten musi być podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy (zgodnie z reprezentacją wynikającą z właściwego rejestru lub na podstawie udzielonego pełnomocnictwa) i będzie podlegał ocenie w kryterium oceny ofert - Menu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Menu
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.warmia.mazury.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach