Przetargi.pl
Usługa cateringowa podczas konferencji podsumowującej realizację projektu w dniu 28 maja 2015 r. dla 200 osób, w Parku Wielokulturowym Stara Kopalnia w Wałbrzychu, w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki.

Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu ogłasza przetarg

  • Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Rynek 6
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 74 843 42 47 , fax. 074 8434247
  • Data zamieszczenia: 2015-05-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu
    ul. Rynek 6 6
    58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
    tel. 74 843 42 47, fax. 074 8434247
    REGON: 02133408700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.ciz.walbrzych.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa podczas konferencji podsumowującej realizację projektu w dniu 28 maja 2015 r. dla 200 osób, w Parku Wielokulturowym Stara Kopalnia w Wałbrzychu, w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Usługa cateringowa zgodnie z zał. nr 1 do umowy, będzie polegać na przygotowaniu poczęstunku /bufetu kawowego, na który powinny składać się: - dwa serwisy kawowe dla max 200 osób wraz z poczęstunkiem (w tym jeden przed rozpoczęciem konferencji o godzinie 9.00, drugi o godz. 11.30: kawa min. 200 ml na osobę, mleczko do kawy, co najmniej 2 rodzaje herbat (czarna, owocowa) - min. 200ml na osobę, cytryna, cukier, woda gazowana i niegazowana (0,25l/osobę), 2 rodzaje 100% soków - co najmniej 200 ml na osobę, ciasta domowe o najmniej 3 rodzaje (orzechowiec, szarlotka, sernik)- min.200g na osobę. - lunch o godz. 14.00 w pobliżu sali konferencyjnej na wolnym powietrzu (typu grill), dla max 200 osób składający się z: karkówka marynowana w ziołach min. 180 g/osobę wiejska kiełbasa - min. 150 g/osobę szaszłyk drobiowy z warzywami - min. 220 g/osobę grillowane warzywa (bakłażan, cukinia, papryka, pieczarki) - min. 180 g/osobę grillowany ser typu camembert - min. 120 g/osobę mix świeżych warzyw: ogórek zielony, 3 rodzaje sałat zielonych, rzodkiewka, 3 kolory papryki, pomidory ze szczypiorkiem i czerwoną cebulą - min. 120 g/osobę wybór pieczywa (co najmniej 2 rodzaje) - min. 150 g / osobę smalec ze skwarkami sosy: tatarski, chrzanowy, czosnkowy, barbecue, ketchup, musztarda ogórki małosolne 2 szt./osobę Sposób podania poczęstunku: w formie stołu szwedzkiego dla maksymalnie 200 osób z zapewnieniem naczyń jednorazowych, jednorazowych obrusów i serwetek, wrzątek do herbaty i kawy w termosach. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia asortymentu o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, normami zbiorowego żywienia i wymogami sanitarno-epidemiologicznymi. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców, sprzętu do grillowania, niezbędnych stołów i ław oraz wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji przedmiotu Umowy, jak również uprzątnięcia po zakończeniu posiłku. Wykonawca zapewni odpowiednią obsługę zapewniającą ciągłość korzystania z poczęstunku. Wykonawca odpowiada za transport produktów niezbędnych wykonania przedmiotu zamówienia oraz wykonanie usługi zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wadium w wysokości: 500 zł. (słownie: pięćset zł)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Żywność ekologiczna
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ciz.walbrzych.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach