Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu ogłasza przetarg
- Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Rynek 6
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 74 843 42 47 , fax. 074 8434247
- Data zamieszczenia: 2014-12-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu
ul. Rynek 6 6
58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 74 843 42 47, fax. 074 8434247
REGON: 02133408700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.ciz.walbrzych.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w ramach realizacji projektu Modernizacja kształcenia zawodowego na Dolnym Śląsku II w podziale na 4 części: Cz.1 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 13 stycznia 2015r. we Wrocławiu w siedzibie Wrocławskiego Centrum Kongresowego, przy ul. Wystawowej 1 (Hala Stulecia); Cz.2 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 14 stycznia 2015r. w Legnicy, w Centrum Wystawienniczo - Konferencyjnym Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona, przy ul. Sejmowa 5A, Budynek E; Cz.3 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 15 stycznia 2015r. w Wałbrzychu, w Hali Widowiskowo - Sportowej w Centrum AQUA - ZDRÓJ, przy ul. Ratuszowej 6; Cz.4 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 16 stycznia 2015r. w Jeleniej Górze, w siedzibie Karkonoskiej Państwowej Szkoły Wyższej, przy ul. Lwóweckiej 18, Budynek nr 1 - Rektorat (aula). Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany pierwotnej liczby uczestników targów, jednak nie więcej niż do 10% początkowej liczby uczestników. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamawiający przewiduje zlecenie realizacji wykonania usług uzupełniających. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Zgodnie z zał. nr 6 do SIWZ tj. wzorem umowy, usługa cateringowa będzie polegać na wykonaniu 3 zadań w każdej z 4 części: Zadanie 1: serwis kawowy ciągły, serwowany w godzinach 9.00 - 15.00 na który składać się będzie: kawa świeżo parzona, herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, cukier, cytryna w plastrach, mleczko do kawy 10% tłuszczu - minimum 10 gram/1 osobę, woda mineralna gazowana, niegazowana (butelki 0,3 l.) sok 100% podawany w szklanych dzbankach, co najmniej 200 ml/os., co najmniej 3 rodzaje ciastek kruchych (z czekoladą, z orzechami, z bakaliami) - min. 5 sztuk na 1 osobę, Serwis kawowy powinien być przygotowany w postaci stołu szwedzkiego (uzupełnianego w miarę potrzeb, bez użycia naczyń jednorazowych). Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. Zadanie 2: zestaw dla wystawcy dostarczony do godz. 10.30, w skład których wchodzą: kanapka z masłem (bułka wieloziarnista duża, co najmniej 80 gr) z min. 3 składnikami (wędlina, ser, warzywa, inne - jajko, łosoś, pasta), batonik typu andrut oblany czekoladą o gramaturze nie mniejszej niż 39 g., owoc (np. jabłko, banan), sok/napój o poj. co najmniej 0,33 l. , serwetka. Każdy zestaw powinien być oddzielnie zapakowany (pudełko/estetyczna torebka). Zadanie 3: poczęstunek w formie stołu szwedzkiego, serwowany o godz. 10.00, na który składać się będzie: kawa świeżo parzona - minimum 200 ml/1 osobę, mleczko do kawy 10% tłuszczu - minimum 10 gram/1 osobę, cukier w jednorazowych torebkach, herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, cytryna, co najmniej trzech rodzajów tartinek - z co najmniej trzema składnikami każda (np. pasta jajeczna, łosoś, wędliny) w ilości co najmniej po trzy sztuki na osobę - łączna gramatura trzech tartinek winna wynieść co najmniej 150 gram/1 osobę, ciasto domowe co najmniej dwa rodzaje (typu: orzechowiec, szarlotka, sernik) - minimum 200 gram/1 osobę, 2 rodzaje soków 100 % co najmniej - 200 ml/1 osobę woda gazowana i niegazowana w butelkach - 0,25 l/1 osobę Poczęstunek w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się stosowania plastikowych sztućców i naczyń), woda gazowana i niegazowana w butelkach, soki serwowane w szklanych dzbankach. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie żąda się wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Żywność ekologiczna
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ciz.walbrzych.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dowiezienie i wydanie gorącego posiłku jednodaniowego osobom skierowanym przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Bogatyni
Dodano: 2016-07-27 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków. Usługa obejmuje przygotowywanie i wydawanie wyżywienia całodziennego (trzech posiłków).
Dodano: 2016-07-26 - Zakup usług polegających na przygotowaniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez Wykonawcę wraz z dowozem do miejsc wskazanych przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-21 - świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych w jednym okresie zimowym 2016/2017 dla pracowników i policjantów KPP Jawor ul. Armii Krajowej 2.
Dodano: 2016-07-05 - Przygotowanie, dostawa i wydawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do przedszkola i szkoły podstawowej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Świerzawie, Szkole podstawowej w Sokołowcu oraz Gimnazjum w Świerzawie
Dodano: 2016-07-04 - Przygotowanie uroczystego obiadu z okazji święta Wrocławia dla maksymalnie 40 osób, gości Prezydenta - laureatów Nagrody Wrocławia oraz Nagrody Prezydenta Wrocławia w dniu 24 czerwca 2016 r.
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług żywienia chorych tj. przygotowanie i dostarczenie posiłków dla pacjentów Zakładu Lecznictwa Odwykowego dla osób Uzależnionych od Alkoholu w Czarnym Borze w okresie od 01-07-2016r. do 30-06-2017r.
Dodano: 2016-06-08 - Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i uczniów w Gminnym Zespole Szkół w Bielanach Wrocławskich ul. Akacjowa1, 55-040 Bielany Wrocławskie
Dodano: 2016-06-06 - Usługa przygotowywania i wydawania posiłków dla zatrzymanych w Komendzie Miejskiej Policji we Wrocławiu KP Krzyki ul. Ślężna 115-129,
Dodano: 2016-05-25 - Przygotowywanie i dostarczanie gorących dwudaniowych posiłków dla klientów Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Strzelinie, w okresie od 01.07.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-05-24