Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów ogłasza przetarg
- Adres: 00-950 Warszawa, Pl. Powstańców Warszawy
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 225 560 129 , fax. 228 270 843
- Data zamieszczenia: 2020-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów
Pl. Powstańców Warszawy 1
00-950 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 225 560 129, fax. 228 270 843
REGON: 62127890000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uokik.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ NA RZECZ URZĘDU OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW W WARSZAWIE - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług cateringowych na potrzeby spotkań, narad, konferencji itp. organizowanych przez komórki organizacyjne Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Warszawie. Szczegółowy Opis Przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1 do Ogłoszenia o Zamówieniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga wpisu do rejestru zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność na podstawie ustawy z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r., poz. 1252 ).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga dostarczenia próbek wybranych przez siebie pozycji z menu zawartego w Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącego Załącznik nr 1 do Ogłoszenia o Zamówienia tj.: Poz. 2 - Zupy: krem brokułowy, grzybowa z łazankami, barszcz czerwony. Porcja każdej zupy po min. 100 ml na osobę. Poz. 3 - dania mięsne. Gulasz wołowy z grzybami. Porcja min. 50 g na osobę. Poz. 4 - dania rybne. Łosoś w warzywach. Porcja min. 50 g na osobę. Poz. 8 - kanapki dekoracyjne bankietowe. Kanapki (różnego rodzaju) 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzyku (skład i wielkość kanapek wedle uznania Wykonawcy). 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki. Poz. 10 - przekąski zimne wytrawne. Tartinki (różnego rodzaju) w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu. 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki. Tartaletki wytrawne w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu. 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki. Poz. 12 - deser Typ 1. Sernik, szarlotka. Porcja każdego ciasta po min. 50 g na osobę (wyroby własne). - deser Typ 4 Mus owocowy na bazie składników ustalonych według Wykonawcy. Porcja min. 50 g na osobę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-07-15 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-07-08 - Przygotowywanie i dostarczanie transportem Wykonawcy ciepłych posiłków dla uczestników Dziennego Domu Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku w 2024r.
Dodano: 2024-06-04 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-05-29 - „Zapewnienie wyżywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej Województwa Mazowieckiego”.
Dodano: 2024-05-27 - ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
Dodano: 2024-05-09 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-04-12 - Świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w Narodowym Instytucie Kultury i Dziedzictwa Wsi
Dodano: 2024-04-04 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola Nr 1 „Zielony Dinek” w Ząbkach
Dodano: 2024-03-24 - Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie
Dodano: 2024-03-21