Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU

SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU ogłasza przetarg

  • Adres: 09-200 Sierpc, JULIUSZA SŁOWACKIEGO 32
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-05-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
    JULIUSZA SŁOWACKIEGO 32
    09-200 Sierpc, woj. mazowieckie
    REGON: 000306762
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.spzzozsierpc.eu/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania, transportu całodziennych wyporcjowanych posiłków dla pacjentów szpitala SPZZOZ w Sierpcu, a także dystrybucja posiłków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - Wykonawca wykaże, że dysponuje kuchnią niezbędną do realizacji przedmiotu zamówienia wraz z niezbędnym potencjałem osobowym oraz posiadającą wymagane zezwolenia i dopuszczenia, tj. Aktualną Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie: produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy, w odległości max 60 km od siedziby Zamawiającego licząc po drogach publicznych lub w odległości zapewniającej dostarczenie posiłków w czasie nie dłuższym niż 1 h od momentu wytworzenia.- co najmniej jednym środkiem transportu służącym do przewozu żywności,- w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonuje lub wykonał co najmniej 1 główną usługę polegającą na dostarczaniu do szpitala posiłków z kuchni zewnętrznej do kuchenek oddziałowych w żywieniu zbiorowym przez okres co najmniej 6 miesięcy na sumę nie mniejszą niż 300 000,00 brutto- po wyborze oferty, która zostanie uznana za najkorzystniejszą przed podpisaniem umowy wykonawca ułoży przykładowy 10- dniowy jadłospis. Jadłospis tworzy dietetyk Wykonawcy. Podlega on następnie weryfikacji i akceptacji dietetyka szpitala. Zamawiający dopuszcza konsultacje z dietetykiem szpitala dopiero po dokonaniu wyboru oferty najkorzystniejszej.- po wyborze oferty, która zostanie uznana za najkorzystniejszą przed podpisaniem umowy Wykonawca zobowiązany jest do przedstawienia pełnej listy preparatów dopuszczonych do stosowania w pomieszczeniach do produkcji i dystrybucji, które będą stosowane podczas pracy wraz z dokumentem dopuszczającym do obrotu, określonym w ustawie 7 kwietnia 2022 r. o wyrobach medycznych Dz.U. 2022 poz. 974
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-05-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach