UNIWERSYTET WARMIŃSKO – MAZURSKI W OLSZTYNIE ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-05-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: UNIWERSYTET WARMIŃSKO – MAZURSKI W OLSZTYNIE
Oczapowskiego 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
REGON: 510884205 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.uwm.edu.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych na potrzeby Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych na potrzeby Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.2. Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w dokumencie ,,Formularz cenowy/ Opis przedmiotu zamówienia” - Załącznik nr 1 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55100000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja szkolenia pt. „Technologia pozasezonowej produkcji materiału obsadowego okonia europejskiego w kontekście dywersyfikacji akwakultury” w ramach projektu nr 00002-6521.1-OR1400004/17/20
Dodano: 2023-03-16 - Organizacja szkolenia pt. „Technologia pozasezonowej produkcji materiału obsadowego okonia europejskiego w kontekście dywersyfikacji akwakultury” w ramach projektu nr 00002-6521.1-OR1400004/17/20
Dodano: 2023-02-08 - Świadczenie usług hotelarskich na rzecz pacjentów zakażonych SARS-CoV-2 w ramach izolatorium.
Dodano: 2021-10-18 - Usługa polegająca na organizacji operacji pn. „Technika i technologie w systemie precyzyjnego rolnictwa ” realizowanej w ramach Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 na wybór operacji, które będą organizowane w 2020 r. w ramach dwuletniego planu operacyjnego na lata 2020-2021 w zakresie SIR.
Dodano: 2020-09-25 - Usługa polegająca na organizacji operacji pn. „Innowacyjne rozwiązania w agrotechnice ze szczególnym uwzględnieniem nowoczesnych maszyn rolniczych” realizowanej w ramach Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 na wybór operacji, które będą organizowane w 2020 r. w ramach dwuletniego planu operacyjnego na lata 2019-2020 w zakresie SIR
Dodano: 2020-01-08 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach konferencji szkoleniowej dla komendantów straży gminnych i miejskich działających na terenie województwa warmińsko-mazurskiego.
Dodano: 2017-01-19 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach rocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego.
Dodano: 2016-11-25