Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35310 Rzeszów, ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 177 482 550 , fax. 177 482 560
- Data zamieszczenia: 2016-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie
ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara 3
35310 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 177 482 550, fax. 177 482 560
REGON: 18074028900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie z podziałem na 8 części:Część I zamówienia: Pozostałe artykuły spożywcze /wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia/, Część II zamówienia: Jarzyny, warzywa i owoce /świeże, dobrej jakości/, Część III zamówienia: Mięso wieprzowe, wołowe /świeże z bieżącej produkcji, nie wakowane/, Część IV zamówienia: Wędliny wieprzowe i drobiowe /świeże, nie wakowane/ Zawierające nie mniej jak 70% mięsa w 100g produktu, o obniżonej zawartości tłuszczu, sodu/soli), Część V zamówienia: Mleko i przetwory mleczne, desery /wg ważnej daty do spożycia – w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia/ Towary mają posiadać na opakowaniu znak /elipsy z 8-cyfrowym nr indentyfikacyjnym oraz PL i WE/. Serki i jogurty mają zawierać nie więcej niż 15g cukrów w 100g/ ml produktu gotowego do spożycia, oraz bez dodatku syropu glukozowo- fruktozowego jak i innych substancji słodzących (rozporządzenie WE nr 1333/2008), Część VI zamówienia: Jaja /z bieżącej produkcji/, Część VII zamówienia: Produkty głęboko mrożone /bez wtórnego zamrażania/ gat. I (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia), Część VIII zamówienia: Mięso drobiowe, porcje rosołowe /świeże z bieżącej produkcji/. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera - załącznik nr 2 do SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2017-04-24Zakup i dostawa używanej koparko–ładowarki – część I; Zakup i dostawa używanego ciągnika rolniczego – część II.
- Dodano: 2017-04-10„Poprawa infrastruktury przedszkolnej w Gminie Radomyśl Wielki”
- Dodano: 2017-03-06„Rozbudowa i przebudowa oczyszczalni ścieków w Partyni wraz z budową sieci kanalizacji sanitarnej”
- Dodano: 2017-02-27„Termomodernizacja budynku Zespołu Szkolno- Przedszkolnego w Dulczy Wielkiej”
- Dodano: 2017-01-27
- Dodano: 2016-12-20Usługa czynności segregacji ręcznej niesegregowanych (zmieszanych) odpadów komunalnych, odpadów wstępnie posegregowanych „u źródła” oraz usługa prac porządkowych na terenie Zakładu Unieszkodliwiania Odpadów w Krośnie
- Dodano: 2016-12-02Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół nr 1 w Żurawicy w okresie I półrocza 2017 roku
- Dodano: 2016-11-30Dostawa mięsa, wędlin i ryb
- Dodano: 2016-11-30Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
- Dodano: 2016-11-23Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Specjalnych im. UNICEF w Rzeszowie w roku kalendarzowym 2017.