Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 11-332 Kikity, Kikity 33
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 718-11-23 , fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
  • Data zamieszczenia: 2011-10-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    Kikity 33 33
    11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 718-11-23, fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
    REGON: 51064104600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA BUDŻETOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach Kod CPV: 15100000-9 2. Zakres dostaw obejmuje: 2.1. sprzedaż mięsa i wędlin przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 5 do SIWZ) 2.2. dostawy mięsa i wędlin transportem własnym wykonawcy. 3. Warunki realizacji zamówienia: ze względu na rodzaj i charakter działalności ośrodka, wielkość dostaw może być zróżnicowana. Wykonawca będzie wykonywał dostawy w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego i terminach uzgodnionych z pracownikiem działu kwatermistrzowskiego w ODK SW w Kikitach. 4. Warunki płatności: 4.1. rozliczenie z Wykonawcą nastąpi na podstawie faktur sporządzonych w oparciu o faktycznie zlecane prace, 4.2. płatność nastąpi przelewem do 21 dni od daty otrzymania prawidłowo wystawionej faktury VAT. 5. Zamawiający żąda wykazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom. Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1 Baleron gotowany kg 200 2 Blok z indyka kg 400 3 Boczek surowy wp. kg 200 4 Boczek wędzony kg 100 5 Tuszonka kg 400 6 Cielęcina-udziec b/k kg 100 7 Flaki wołowe surowe kg 400 8 Golonka surowa tylnia kg 800 9 Kiełbasa szynkowa z indyka kg 600 10 Hamburger drobiowe. Kg 20 11 Karkówka wp. B/k kg 1600 12 Kaszanka kg 600 13 Kiełbasa biała surowa kg 2000 14 Kiełbasa jałowcowa kg 200 15 Kiełbasa krakowska sucha kg 300 16 Kiełbasa krakowska parzona kg 600 17 Kiełbasa mazowiecka kg 200 18 Kiełbasa rębska kg 200 19 Kiełbasa parówkowa kg 500 20 Kiełbasa piwna kg 400 21 Kiełbasa szynkowa wp. kg 300 22 Kiełbasa zwyczajna kg 800 23 Kiełbasa żywiecka kg 400 24 Konserwa mięsna 300 g szt 400 25 Łopatka b/k pieczona kg 150 26 Metka cebulowa kg 50 27 Mielonka rodzinna kg 300 28 Mięso wieprzowe II chude -Tryming kg 3000 29 Mortadela kg 400 30 Nerki wieprzowe kg 100 31 Nogi wieprzowe kg 150 32 Ogonówka kg 150 33 Parówki cienkie kg 500 34 Kaszanka cienka kg 200 35 Kiełbasa śniadaniowa kg 200 36 Pasztetowa smakowa kg 500 37 Pieczeń myśliwska kg 400 38 Pieczeń rzymska kg 200 39 Filet z kurczaka-sur. kg 2000 40 Filet wędzony drobiowy kg 50 41 Przekładaniec grecki kg 400 42 Rolada zamkowa kg 200 43 Salami wyborne kg 200 44 Salceson włoski kg 300 45 Schab wieprzowy b/k surowe kg 1000 46 Serca wieprzowe surowe kg 200 47 Serdelki kg 1000 48 Kiełbasa olsztyńska kg 100 49 Polędwica z indyka kg 250 50 Golonka konserwowa kg 200 51 Szynka staropolska kg 300 52 Smaczek konserwowy kg 300 53 Salceson czarny z ozorami kg 100 54 Szynka zbójnicka kg 200 55 Szynka wieprzowa surowa b/k bez skóry kg 200 56 Szynka złotopolska kg 100 57 Szynkówka kg 50 58 Udziec wołowy b/k kg 50 59 Wątroba wieprzowa kg 300 60 Kiełbasa domowa kg 80 61 Schab krotoszyńska kg 40 62 Mięso wieprzowe tłuste II kg 800 63 Żeberka wieprzowe kg 100 64 Serca drobiowe kg 50 65 Kabanosy kg 100 66 Parówki cienkie cielęce typu cielaczki śniadaniowe kg 50 67 Schab benedykta kg 80 68 Kości wołowe kg 3000 69 Szynka pyszna kg 200 70 Kiełbasa ogniskowa kg 200 71 Polędwica kanadyjska kg 100 72 Polędwica miodowa kg 200 73 Filet królewski kg 200 74 Szynka konserwowa z indyka kg 200 75 Salami ekstra smakowe z dodatkiem przypraw kg 100 76 Filet złocisty z kurczaka wędzony typu sopelek drobiowy kg 50 77 Pasztet drobiowy kons. 50g kg 30 78 Golonka zapiekana bez kości kg 100 79 Golonka z poligonu kg 100 80 Wędzonka wiejska kg 100 81 Karczek wieprzowy konserwa 300g Szt. 200 82 Polędwica wołowa sur kg 300 83 Polędwiczki wieprzowe sur kg 50 84 Pasztet drobiowo- wp. 300g-puszka szt. 500 85 Porcje rosołowe ze skrzydłem. Kg 500 86 Skrzydła z kurczaka kg 500 87 Udo z kurczaka kg 2000 88 Wątroba drobiowa kg 300 89 Żołądki drobiowe kg 300 90 Kaczka patroszona kg 50 91 Kurczak patroszony kg 400 92 Antrykot b/k kg 200 93 Polędwica drobiowa w majeranku kg 60 94 Konserwa turystyczna 130k puszka kg 20 95 Gulasz angielski 130g kg 20 96 Golonka polska 110g puszka kg 20 97 Szynka polska 110 g puszka kg 20 98 Kiełbasa z gospody cienka kg 200 99 Kiełbasa z patyka kg 200 100 Kiełbasa czosnkowa cienka kg 300 101 Kiełbasa słomkowa cienka kg 200 102 Ozory wieprzowe Kg 40 103 Mięso mielone wieprzowe Kg 100 104 Szynka wiśniowa Kg 100 105 Mielonka prasowana Kg 50 106 Mielonka w galarecie Kg 30 107 Schab z pieprzem Kg 50 108 Polędwica wiśniowa Kg 20 109 Polędwica łososiowa Kg 40 110 Filet świeży z indyka Kg 500 111 Konserwa tyrolska Kg 200 112 Mielonka alpejska Kg 50 113 Pieczeń szlachecka Kg 40 114 Pieczeń polska Kg 40 115 Kiełbasa polska wędzona kg 20 116 Salceson cwaniaczek kg 100 117 Szynka Jana kg 50 118 Kiełbasa rodzinna kg 20 119 Schab pieczony b/k kg 60 120 Szynka tucholska kg 40 121 Szynka starowiejska kg 40 122 Karczek po żydowsku kg 80 123 Szynka staropolska kg 40 124 Łopatka na szaro kg 80 125 Szynka swojska kg 40 126 Szynka pieczona kg 40 127 Ogonówka gotowana kg 60 128 Szynka Bochuna plastry 100g kg 10 129 Szynka konserwowa plastry 100g kg 10 130 Karkówka Sarmacka kg 40 131 Polędwica drobiowa w majeranku kg 40 132 Karkówka b/k głęboko mrożona Kg 200 133 Schab b/k wp. głęboko mrożony kg 200 134 Łopatka b/k głęboko mrożona kg 200 135 Filet z kurczaka głęboko mrożony kg 200 136 Serdelki indycze kg 200 137 Pasztetowa drobiowa kg 400 138 Kiełbasa śląska kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach