Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 11-332 Kikity, Kikity 33
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 718-11-23 , fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
  • Data zamieszczenia: 2011-03-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    Kikity 33 33
    11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 718-11-23, fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
    REGON: 51064104600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA BUDŻETOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach Kod CPV: 15100000-9 2. Zakres dostaw obejmuje: 2.1. sprzedaż mięsa i wędlin przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 4 do SIWZ) 2.2. dostawy mięsa i wędlin transportem własnym wykonawcy. Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1. Baleron wp. parzony kg 18 2. Blok mięsny kg 40 3. Boczek surowy wp. kg 15 4. Boczek wędzony kg 10 5. Tuszonka wiejska kg 25 6. Flaki wołowe surowe kg 25 7. Golonka surowa tylnia kg 40 8. Karkówka wp. b/k kg 120 9. Kaszanka cienka kg 50 10. Kiełbasa biała surowa kg 100 11. Kiełbasa jałowcowa kg 10 12. Kiełbasa krakowska sucha kg 25 13. Kiełbasa krakowska parzona kg 50 14. Kiełbasa mazurska kg 15 15. Kiełbasa oławska kg 15 16. Kiełbasa parówkowa kg 15 17. Kiełbasa piwna kg 25 18. Kiełbasa szynkowa kg 25 19. Kiełbasa zwyczajna kg 100 20. Kiełbasa żywiecka kg 25 21. Konserwa mięsna 300g szt. 20 22. Łopatka w przyprawach b/k pieczona kg 25 23. Metka węgierska kg 20 24. Mielonka śniadaniowa kg 20 25. Mięso wieprzowe II chude kg 150 26. Mortadela firmowa kg 50 27. Nerki wieprzowe kg 10 28. Nogi wieprzowe kg 20 29. Ogonówka kg 20 30. Parówki cienkie wieprzowe kg 40 31. Pasta kanapkowa kg 20 32. Pasztetowa wieprzowa kg 20 33. Pieczeń pikantna kg 20 34. Pieczeń węgierska kg 10 35. Piersi z kurczaka-filet kg 150 36. Pierś indyka wędzona kg 5 37. Przekładaniec królewski kg 20 38. Rolada drobiowa kg 20 39. Salami węgierskie kg 15 40. Salceson włoski kg 25 41. Schab wieprzowy kg 100 42. Serca wieprzowe kg 15 43. Serdelki kg 20 44. Szynka drobiowa kg 20 45. Szynka golonkowa kg 20 46. Szynka mazurska kg 5 47. Salceson ozorkowy wieprzowy kg 20 48. Szynka wędzona kg 20 49. Szynka wieprzowa surowa b/k bez skóry kg 20 50. Szynka z indyka kg 20 51. Szynkówka kg 20 52. Udziec wołowy b/k kg 20 53. Wątroba wieprzowa kg 20 54. Tuszonka myśliwska kg 20 55. Wędzonka krotoszyńska kg 5 56. Mięso wieprzowe tłuste II kg 30 57. Żeberka wieprzowe kg 10 58. Serca drobiowe kg 5 59. Kabanosy kg 10 60. Schab chłopski pieczony kg 5 61. Kości wołowe kg 200 62. Szynka gotowana w siatce kg 15 63. Kiełbasa ogniskowa kg 10 64. Metka tatarska kg 10 65. Schab drobiowy kg 15 66. Szynka wieprzowa konserwowa kg 10 67. Salami ekstra smakowe kg 10 68. Filet złocisty z kurczaka wędzony kg 5 69. Golonka prasowana kg 10 70. Podgardle wędzone kg 10 71. Karczek wieprzowy konserwa 300g szt. 10 72. Pasztet wieprzowy 300g - puszka szt. 20 73. Parówki cienkie cielęce kg 10 74. Kiełbasa z gospody cienka kg 10 75. Kiełbasa czosnkowa cienka kg 15 76. Kiełbasa słomkowa cienka kg 15 77. Ozory wieprzowe kg 10 78. Mięso mielone wieprzowe kg 20 79. Mielonka rodzinna kg 10 80. Schab z pieprzem kg 10 81. Polędwica wiśniowa kg 10 82. Polędwica łososiowa kg 5 83. Konserwa turystyczna 300g kg 50 84. Kiełbasa polska surowa kg 5 85. Boczek z komina kg 5 86. Szynka z komina kg 5 87. Schab pieczony b/k kg 5 88. Karczek po żydowsku kg 15 89. Łopatka na szaro kg 5 90. Ogonówka pieczona kg 10 91. Szynka Bochuna plastry 100g kg 2 92. Szynka konserwowa plastry 100g kg 2 93. Karkówka pieczona typu Sarmacka kg 5 94. Porcje rosołowe ze skrzydłem kg 50 95. Skrzydła z kurczaka kg 45 96. Udo z kurczaka kg 200 97. Wątroba drobiowa kg 30 98. Żołądki drobiowe kg 25 99. Kurczak patroszony kg 50 100. Pasztet drobiowy-puszka 300g kg 20 101. Filet świeży z indyka kg 60 102. Pasztet pieczony z morelą typu królewski kg 5 103. Pasztet pieczony z żurawiną typu królewski kg 5 104. Pasztet pieczony ze śliwką typu królewski kg 5 105. Szynka z indyka wędzona kg 5 106. Polędwica drobiowa w majeranku kg 5 107. Antrykot kg 10 108. Kiełbasa myśliwska z dzika kg 10 109. Ogonówka z dzika kg 10 110. Polędwica z dzika kg 10 111. Kiełbasa biała z dzika kg 10 112. Kiełbasa z kija kg 10 113. Parówki drobiowe kg 10 114. Serdelki indycze kg 10 115. Pasztetowa drobiowa kg 10 116. Mielonka wędzona kg 5 117. Kiełbasa bukowa kg 5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach