Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 11-332 Kikity, Kikity 33
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 718-11-23 , fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
  • Data zamieszczenia: 2010-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    Kikity 33 33
    11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 718-11-23, fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
    REGON: 51064104600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach 2. Zakres dostaw obejmuje: 2.1. sprzedaż mięsa i wędlin przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 4 do SIWZ) 2.2. dostawy mięsa i wędlin transportem własnym wykonawcy Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1 Baleron wp. parzony kg 48 2 Blok mięsny kg 100 3 Boczek surowy wp. kg 50 4 Boczek wędzony kg 35 5 Tuszonka wiejska kg 50 6 Cielęcina-udziec b/k kg 50 7 Flaki wołowe surowe kg 77 8 Golonka surowa tylnia kg 100 9 Golonka wędzona b/k kg 100 10 Hamburger drobiowy kg 25 11 Karkówka wp. b/k kg 375 12 Kaszanka cienka kg 125 13 Kiełbasa biała surowa kg 1000 14 Kiełbasa jałowcowa kg 50 15 Kiełbasa krakowska sucha kg 63 16 Kiełbasa krakowska parzona kg 150 17 Kiełbasa mazurska kg 38 18 Kiełbasa oławska kg 50 19 Kiełbasa parówkowa kg 25 20 Kiełbasa piwna kg 40 21 Kiełbasa szynkowa kg 55 22 Kiełbasa zwyczajna kg 200 23 Kiełbasa żywiecka kg 75 24 Konserwa mięsna 300g szt. 20 25 Łopatka w przyprawach b/k pieczona kg 58 26 Metka węgierska kg 50 27 Mielonka śniadaniowa kg 50 28 Mięso wieprzowe II chude kg 350 29 Mortadela firmowa kg 100 30 Nerki wieprzowe kg 13 31 Nogi wieprzowe kg 38 32 Ogonówka kg 60 33 Parówki cienkie wieprzowe kg 125 34 Pasta kanapkowa kg 50 35 Słonina puszka kg 50 36 Pasztetowa wieprzowa kg 50 37 Pieczeń pikantna kg 50 38 Pieczeń węgierska kg 25 39 Piersi z kurczaka-filet kg 450 40 Pierś indyka wędzona kg 5 41 Przekładaniec królewski kg 63 42 Rolada drobiowa kg 63 43 Salami węgierskie kg 50 44 Salceson włoski kg 75 45 Schab wieprzowy kg 250 46 Serca wieprzowe kg 38 47 Serdelki kg 50 48 Szynka chlebowa kg 50 49 Szynka drobiowa kg 63 50 Szynka golonkowa kg 50 51 Szynka mazurska kg 5 52 Szynka piastowska kg 13 53 Salceson ozorkowy wieprzowy kg 50 54 Szynka wędzona kg 38 55 Szynka wieprzowa surowa b/k bez skóry kg 25 56 Szynka z indyka kg 25 57 Szynkówka kg 40 58 Udziec wołowy b/k kg 50 59 Wątroba wieprzowa kg 50 60 Tuszonka myśliwska kg 25 61 Wędzonka krotoszyńska kg 5 62 Mięso wieprzowe tłuste II kg 88 63 Żeberka wieprzowe kg 38 64 Serca drobiowe kg 9 65 Kabanosy kg 25 66 Hamburger wieprzowy kg 13 67 Schab chłopski pieczony kg 5 68 Kości wołowe kg 500 69 Szynka gotowana w siatce kg 38 70 Kiełbasa ogniskowa kg 25 71 Metka tatarska kg 50 72 Kiełbasa polska pieczona kg 5 73 Schab drobiowy kg 25 74 Szynka wieprzowa konserwowa kg 25 75 Salami ekstra smakowe kg 25 76 Filet złocisty z kurczaka wędzony kg 5 77 Smalec smarowny w batonie kg 25 78 Golonka zapiekana bez kości kg 25 79 Golonka prasowana kg 25 80 Podgardle wędzone kg 25 81 Karczek wieprzowy konserwa 300g szt. 50 82 Polędwica wołowa kg 10 83 Polędwiczki wieprzowe kg 13 84 Pasztet wieprzowy 300g - puszka szt. 63 85 Parówki cienkie cielęce kg 15 86 Kiełbasa z gospody cienka kg 13 87 Kiełbasa mnicha kg 13 88 Kiełbasa czosnkowa cienka kg 13 89 Kiełbasa słomkowa cienka kg 13 90 Ozory wieprzowe kg 13 91 Mięso mielone wieprzowe kg 25 92 Mielonka rodzinna kg 13 93 Mielonka w galarecie kg 10 94 Schab z pieprzem kg 8 95 Polędwica wiśniowa kg 8 96 Polędwica łososiowa kg 8 97 Konserwa turystyczna 300g kg 125 98 Kiełbasa polska surowa kg 5 99 Boczek z komina kg 5 100 Szynka z komina kg 5 101 Schab pieczony b/k kg 5 102 Wieprzowina pieczona kg 5 103 Szynka starowiejska kg 5 104 Karczek po żydowsku kg 5 105 Szynka staropolska kg 5 106 Łopatka na szaro kg 5 107 Szynka swojska kg 5 108 Szynka pieczona kg 5 109 Ogonówka pieczona kg 5 110 Szynka Bochuna plastry 100g kg 2 111 Szynka konserwowa plastry 100g kg 2 112 Karkówka pieczona typu Sarmacka kg 5 113 Porcje rosołowe ze skrzydłem kg 75 114 Skrzydła z kurczaka kg 125 115 Udo z kurczaka kg 625 116 Wątroba drobiowa kg 55 117 Żołądki drobiowe kg 55 118 Kaczka patroszona kg 13 119 Kurczak patroszony kg 200 120 Pasztet drobiowy-puszka 300g kg 50 121 Filet świeży z indyka kg 125 122 Pasztet pieczony z morelą typu królewski kg 5 123 Pasztet pieczony z żurawiną typu królewski kg 5 124 Pasztet pieczony ze śliwką typu królewski kg 5 125 Szynka z indyka wędzona kg 5 126 Polędwica drobiowa w majeranku kg 5 127 Antrykot kg 38 128 Kiełbasa myśliwska z dzika kg 13 129 Ogonówka z dzika kg 13 130 Polędwica z dzika kg 13 131 Kiełbasa biała z dzika kg 25 132 Kiełbasa z kija kg 13 133 Mortadela kg 5 134 Parówki drobiowe kg 18 135 Serdelki indycze kg 8 136 Pasztetowa drobiowa kg 8 137 Mielonka wędzona kg 5 138 Kiełbasa bukowa kg 5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach