Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie w likwidacji Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem ogłasza przetarg
- Adres: 34-500 Zakopane, ul. Bronisława Czecha 1
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 18 2012274 , fax. 18 2014906
- Data zamieszczenia: 2010-12-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie w likwidacji Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
ul. Bronisława Czecha 1 1
34-500 Zakopane, woj. małopolskie
tel. 18 2012274, fax. 18 2014906
REGON: 00032790700046 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy (w likwidacji) podległy Ministrowi Sportu i Turystyki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do COS OPO Zakopane - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Termin realizacji całości przedmiotu zamówienia ustala się od dnia 01.01.2011 do dnia 30.06.2011 r. Dowóz artykułów na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do internatu Imperial zlokalizowanego w Zakopanem przy ul. O. Balzera 1, sukcesywnie - zgodnie ze składanymi zamówieniami. Zamówienia zamawiający będzie składał faksem na numer wykonawcy lub telefonicznie najpóźniej do godziny 16.00 dnia poprzedzającego datę dostawy. Dostawy zamówionej partii przedmiotu zamówienia odbywać się będą do godziny 08.00 w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Zamawiający ustala że zamówienia dotyczące poniedziałków oraz dni poświątecznych składane będą w piątek lub dzień poprzedzający dzień lub dni świąteczne. Wykonawca powinien posiadać atesty i pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają określonym normom. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających jakość produktów przy danej dostawie. Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami Dobrej praktyki higienicznej, dotyczy głownie; - stanu higienicznego samochodu - higieny osobistej kierowcy - daty przydatności do spożycia - temperatury przewozu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.cos.pl (zakładka Przetragi/Zakopane)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2016-05-16 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
Dodano: 2015-09-24 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2015-04-28 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2014-11-14 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu
Dodano: 2014-09-26 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2014-04-29 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2013-11-05 - Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.
Dodano: 2013-09-26 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin. PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2012-11-06