Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg
- Adres: 32540 Trzebinia, ul. Słowackiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 326 115 900 , fax. 326 121 551
- Data zamieszczenia: 2017-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
ul. Słowackiego 70
32540 Trzebinia, woj. małopolskie
tel. 326 115 900, fax. 326 121 551
REGON: 78291300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1040 kg 2)matias słabo solony ilość: 600 kg 3)sałatka jarzynowo-rybna ilość: 600 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 2)pasztet drobiowy o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 3)paprykarz szczeciński o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 4)sałatka rybna z makreli o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 5)szprot w pomidorach o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 6)szprot w oleju o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 7)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg 8)pasztet drobiowy o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6500 kg 2)olej roślinny jadalny ilość: 2500 l PAKIET IV Produkty mleczarskie 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 600 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1600 kg 5)serek homogenizowany ilość: 600 kg 6)serek twarogowy ilość: 600 kg 7)jogurt owocowy ilość: 600 kg 8)kefir ilość: 400 kg 9)śmietana ilość: 1200 kg 10)mleko w proszku ilość: 700 kg PAKIET V Jaja 1)jaja kurze świeże ilość: 50 000 szt. PAKIET VI Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 1320 kg 2)marmolada owocowa ilość: 1320 kg 3)chrzan tarty ilość: 240 kg 4)sałatka szwedzka ilość: 1800 l 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l 6)cukier biały ilość: 3500 kg 7)kasza jęczmienna ilość: 3500 kg 8)ryż biały ilość: 3500 kg 9)mąka pszenna ilość: 1800 kg 10)płatki kukurydziane ilość: 345 kg 11)kasza manna ilość: 800 kg 12)makarony różne ilość: 4200 kg 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 210 kg 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 210 kg 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 350 kg 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 210 kg 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 210 kg 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 210 kg 19)żurek śląski w proszku ilość: 210 kg 20)sos boloński w proszku ilość: 290 kg 21)sos myśliwski w proszku ilość: 290 kg 22)sos grzybowy w proszku ilość: 290 kg 23)pieprz czarny mielony ilość: 95 kg 24)kminek ilość: 35 kg 25)majeranek ilość: 35 kg 26)ziele angielskie ilość: 35 kg 27)liść laurowy ilość: 35 kg 28)sól ilość: 1000 kg 29)ocet spożywczy ilość: 130 l 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 600 l 31)herbata granulowana ilość: 990 kg 32)majonez ilość: 1800 kg 33)musztarda ilość: 1800 kg 34)ketchup ilość: 1800 kg 35)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg 36)przyprawa do zup w proszku ilość: 700 kg 37)fasola jaś ilość: 700 kg 38)groch cały ilość: 700 kg 39)kostka sojowa ilość: 700 kg PAKIET VII Owoce i podobne produkty 1)jabłko ilość: 9500 kg PAKIET VIII Woda naturalna 1)woda mineralna 1500ml ilość: 28 980 szt. PAKIET IX Warzywa świeże i przetworzone 1)marchew korzeń ilość: 5000 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5000 kg 3)seler korzeń ilość: 5000 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5000 kg 5)cebula ilość: 5000 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 5000 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 5000 kg 8)por ilość: 5000 kg 9)kapusta kiszona ilość: 5000 kg 10)ogórek kiszony ilość: 5000 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 50 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Limanowskiego Domu Kultury
Dodano: 2024-07-09 - Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-06-04 - Dostawa pieczywa dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-05-21 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Czernej w roku 2024’’
Dodano: 2024-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej
Dodano: 2024-01-11 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Bursy Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1 w Krakowie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-03 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 11
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - „Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 w Kętach od 02.01.2024 r do 31.12.2024 r – artykuły spożywcze i mrożonki”
Dodano: 2023-11-16