Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32540 Trzebinia, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 326 115 900 , fax. 326 121 551
  • Data zamieszczenia: 2017-02-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70
    32540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 326 115 900, fax. 326 121 551
    REGON: 78291300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1040 kg 2)matias słabo solony ilość: 600 kg 3)sałatka jarzynowo-rybna ilość: 600 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 2)pasztet drobiowy o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 3)paprykarz szczeciński o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 4)sałatka rybna z makreli o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 5)szprot w pomidorach o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 6)szprot w oleju o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 7)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg 8)pasztet drobiowy o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6500 kg 2)olej roślinny jadalny ilość: 2500 l PAKIET IV Produkty mleczarskie 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 600 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1600 kg 5)serek homogenizowany ilość: 600 kg 6)serek twarogowy ilość: 600 kg 7)jogurt owocowy ilość: 600 kg 8)kefir ilość: 400 kg 9)śmietana ilość: 1200 kg 10)mleko w proszku ilość: 700 kg PAKIET V Jaja 1)jaja kurze świeże ilość: 50 000 szt. PAKIET VI Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 1320 kg 2)marmolada owocowa ilość: 1320 kg 3)chrzan tarty ilość: 240 kg 4)sałatka szwedzka ilość: 1800 l 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l 6)cukier biały ilość: 3500 kg 7)kasza jęczmienna ilość: 3500 kg 8)ryż biały ilość: 3500 kg 9)mąka pszenna ilość: 1800 kg 10)płatki kukurydziane ilość: 345 kg 11)kasza manna ilość: 800 kg 12)makarony różne ilość: 4200 kg 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 210 kg 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 210 kg 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 350 kg 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 210 kg 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 210 kg 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 210 kg 19)żurek śląski w proszku ilość: 210 kg 20)sos boloński w proszku ilość: 290 kg 21)sos myśliwski w proszku ilość: 290 kg 22)sos grzybowy w proszku ilość: 290 kg 23)pieprz czarny mielony ilość: 95 kg 24)kminek ilość: 35 kg 25)majeranek ilość: 35 kg 26)ziele angielskie ilość: 35 kg 27)liść laurowy ilość: 35 kg 28)sól ilość: 1000 kg 29)ocet spożywczy ilość: 130 l 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 600 l 31)herbata granulowana ilość: 990 kg 32)majonez ilość: 1800 kg 33)musztarda ilość: 1800 kg 34)ketchup ilość: 1800 kg 35)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg 36)przyprawa do zup w proszku ilość: 700 kg 37)fasola jaś ilość: 700 kg 38)groch cały ilość: 700 kg 39)kostka sojowa ilość: 700 kg PAKIET VII Owoce i podobne produkty 1)jabłko ilość: 9500 kg PAKIET VIII Woda naturalna 1)woda mineralna 1500ml ilość: 28 980 szt. PAKIET IX Warzywa świeże i przetworzone 1)marchew korzeń ilość: 5000 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5000 kg 3)seler korzeń ilość: 5000 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5000 kg 5)cebula ilość: 5000 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 5000 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 5000 kg 8)por ilość: 5000 kg 9)kapusta kiszona ilość: 5000 kg 10)ogórek kiszony ilość: 5000 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 50 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach