Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. dr Jadwigi Titz-Kosko ogłasza przetarg
- Adres: 81-759 Sopot, ul. Grunwaldzka 1-3
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 5557528
- Data zamieszczenia: 2011-11-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. dr Jadwigi Titz-Kosko
ul. Grunwaldzka 1-3 1-3
81-759 Sopot, woj. pomorskie
tel. 058 5557528
REGON: 19258779500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wzr.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Wojewódzkiego Zespołu Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pakiet 1 - ziemniaki, warzywa i warzywa suszone - CPV: 03212000-0 (ziemniaki i warzywa suszone), 03221000-6 (warzywa) 48 pozycji - łącznie 28992 kg, 7820 szt. Pakiet 2 - owoce - CPV: 03222000-3 (owoce i orzechy) 9 pozycji - łącznie 2193 kg Pakiet 3 - jaja - CPV: 03142500-3 (jaja) 1 pozycja - 22000 szt. Pakiet 4 - miód naturalny - CPV: 03142100-9 (miód naturalny) 1 pozycja - 300 szt. Pakiet 5 - drób - CPV: 15112100-7 (świeży drób) 4 pozycje - 2780 kg Pakiet 6 - mięso wolowe, mięso wieprzowe - CPV: 15111000-9 (mięso wołowe), 15113000-3 (wieprzowina) 6 pozycji - 3580 kg Pakiet 7 - produkty mięsne - CPV: 15130000-8 (produkty mięsne) 13 pozycji - 3290 kg Pakiet 8 - produkty drobiowe - CPV: 15131500-0 (produkty drobiowe) 2 pozycje - 365 kg Pakiet 9 - mrożone produkty rybne - CPV: 15229000-9 (mrożone produkty rybne) 4 pozycje - 780 kg Pakiet 10 - ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone - CPV: 15240000-2 (ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone), 15234000-7 (ryby wędzone), 15241500-4 (makrela), 15241200-1 (śledź przetworzony lub konserwowany), 15241400-3 (tuńczyk puszkowany) 5 pozycji - 100 kg, 1100 szt. Pakiet 11 - warzywa mrożone - CPV: 15331170-9 (warzywa mrożone) 3 pozycje - 680 kg Pakiet 12 - warzywa konserwowane lub puszkowane - CPV: 15331400-1 (warzywa konserwowane i/lub puszkowane) 11 pozycji - 120 kg, 2375 szt. Pakiet 13 - przetwory owocowe i warzywne - CPV: 15330000-0 (przetworzone owoce i warzywa) 12 pozycji - 350 kg, 960 szt. Pakiet 14 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne - CPV: 15400000-2 (oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne) 2 pozycje - 350 kg, 250 l Pakiet 15 - produkty mleczarskie - CPV: 15500000-3 (produkty mleczarskie) 9 pozycji - 1980 kg, 10100 szt., 3080 l Pakiet 16 - różne produkty spożywcze - CPV: 15800000-6 (różne produkty spożywcze) 9 pozycji - 935 kg, 2030 szt. Pakiet 17 - produkty przemiału ziarna - CPV: 15610000-7 (produkty przemiału ziarna) 10 pozycji - 1685 kg Pakiet 18 - pieczywo, wyroby piekarskie i wyroby ciastkarskie - CPV: 15810000-9 (pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie), 15880000-0 (specjalne produkty odżywcze) 8 pozycji - 19570 szt. Pakiet 19 - kakao, czekolada i wyroby cukiernicze - CPV: 15840000-8 (kakao; czekolada i wyroby cukiernicze) 6 pozycji - 410 kg, 1600 szt. Pakiet 20 - kawa, herbata i podobne produkty - CPV: 15860000-4 (kawa, herbata i podobne produkty) 7 pozycji - 251,5 kg, 450 szt. Pakiet 21 - masło - CPV: 15530000-2 (masło) 1 pozycja - 1100 kg Pakiet 22 - przyprawy i przyprawy korzenne - CPV: 15870000-7 (przyprawy i przyprawy korzenne) 16 pozycji - 672 kg, 1420 szt., 80 l - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: - Wniesienie wadium - nie jest wymagane. - Zabezpieczenie należytego wykonania umowy - nie jest wymagane.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wzr.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Cewicach.
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów i produktów żywnościowych do szkół w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawy art. żywnościowych dla stołówki szolnej
Dodano: 2016-06-01 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej Nr 2 w Lęborku z podziałem na zadania
Dodano: 2016-02-29 - CRZP/2/2016/AEZ-Dostawa prowiantu na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2016
Dodano: 2016-01-15 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ W ROKU 2016
Dodano: 2015-12-04 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Trzebielinie w roku 2016
Dodano: 2015-11-27 - dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa pieczywa i artykułów spożywczych różnych - znak sprawy: Adm. 15/2015
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa ziemniaków, warzyw i owoców świeżych oraz mrożonych, przetworów owocowych i warzywnych, kiszonek, grochu, fasoli - znak sprawy Adm 12/2015
Dodano: 2015-10-22