Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 30-393 Kraków, ul. Babińskiego 29
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6524347, 6524526 , fax. 012 2621335
- Data zamieszczenia: 2010-07-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Babińskiego 29 29
30-393 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6524347, 6524526, fax. 012 2621335
REGON: 00029855400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.babinski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin w zakresie dwóch pakietów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin w zakresie dwóch pakietów wymienionych w załącznikach nr 2, 2A do SIWZ, stanowiącymi formularze cenowe. 2. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: Pakiet I - dostawa mięsa (wieprzowe, wołowe), Pakiet II - dostawa wędlin (szynka, kiełbasa, boczek, pasztet, salceson, parówki, pasztetowa). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.babinski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i podrobów oraz wędlin
Dodano: 2016-05-10 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2016-02-22 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa mięsa, drobiu i wędlin dla Spółki Akcyjnej Uzdrowisko Krynica-Żegiestów ul. Nowotarskiego 9/4; 33-380 Krynica-Zdrój w zakresie pakietu nr II
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-10-26 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-04-17 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2015-02-13 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2014-12-17 - Dostawa produktów spożywczych (mięso czerwone i białe oraz ich przetwory) - DZP-LS-271-239/2014
Dodano: 2014-12-03 - Dostawa artykułów żywnościowych na 2015r w podziale na 4 części: 1. Dostawa mięsa i produktów mięsnych 2. Dostawa mleka i produktów mlecznych 3. Dostawa produktów spożywczych 4. Dostawa pieczywa
Dodano: 2014-11-19