Szpital Uniwersytecki w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 31-501 Kraków, ul. Kopernika 36
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 424 71 21,012 424 70 46 , fax. 012 424 71 22, 012 424 71 20
- Data zamieszczenia: 2014-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Uniwersytecki w Krakowie
ul. Kopernika 36 36
31-501 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 424 71 21,012 424 70 46, fax. 012 424 71 22, 012 424 71 20
REGON: 00028868500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.su.krakow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów spożywczych (mięso czerwone i białe oraz ich przetwory) - DZP-LS-271-239/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych (mięso czerwone i białe oraz ich przetwory). Zamówienie składa się z 2 części - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert. Wadium w poszczególnych częściach niniejszego postępowania wynosi: Część nr 1 - 2 400 zł; Część nr 2 - 1 500 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.su.krakow.pl/dzial-zamowien-publicznych
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i podrobów oraz wędlin
Dodano: 2016-05-10 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2016-02-22 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa mięsa, drobiu i wędlin dla Spółki Akcyjnej Uzdrowisko Krynica-Żegiestów ul. Nowotarskiego 9/4; 33-380 Krynica-Zdrój w zakresie pakietu nr II
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-10-26 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-04-17 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2015-02-13 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2014-12-17 - Dostawa artykułów żywnościowych na 2015r w podziale na 4 części: 1. Dostawa mięsa i produktów mięsnych 2. Dostawa mleka i produktów mlecznych 3. Dostawa produktów spożywczych 4. Dostawa pieczywa
Dodano: 2014-11-19 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-04-28