Uzdrowisko Krynica - Żegiestów S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 33-380 Krynica-Zdrój, ul. Nowotarskiego 9/4
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4712395 , fax. 018 4715081
- Data zamieszczenia: 2015-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Krynica - Żegiestów S.A.
ul. Nowotarskiego 9/4 9/4
33-380 Krynica-Zdrój, woj. małopolskie
tel. 018 4712395, fax. 018 4715081
REGON: 49190027500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ukz-uzdrowisko.krynica.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednoosobowa Spółka Skarbu Państwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, drobiu i wędlin dla Spółki Akcyjnej Uzdrowisko Krynica-Żegiestów ul. Nowotarskiego 9/4; 33-380 Krynica-Zdrój w zakresie pakietu nr II - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa w asortymencie i w ilościach podanych w załączniku nr 4 do SIWZ. Zamawiający w trakcie realizacji zamówienia dopuszcza możliwość przedmiotowej zmiany ilości do 30 % określonej w załączniku nr 4. Z tego względu Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia lub zwiększenia zamówienia w określonej powyżej granicy. Wykonawca zobowiązuje się do zachowania na niezmienionym poziomie cen określonych w ofercie przetargowej przez okres 3 miesięcy od dnia zawarcia umowy. - Po upływie okresu określonego w pkt. 5 może nastąpić indeksacja cen, w oparciu o wskaźnik GUS (wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych w poz.mięso, za poszczególne miesiące roku w stosunku do roku poprzedniego) jeżeli wskaźnik ten wzrośnie lub zmaleje o minimum 3%. Cena danego artykułu może być w takim przypadku podwyższona lub zmniejszona o tyle procent o ile wzrośnie lub ulegnie zmniejszeniu poziom cen określony wskaźnikiem GUS. Indeksacja cen w każdym przypadku wymaga uprzedniego zawiadomienia drugiej strony wraz z wykazaniem podstawy indeksacji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin jednostkowej dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko-krynica-zegiestow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i podrobów oraz wędlin
Dodano: 2016-05-10 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2016-02-22 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2015-12-02 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-10-26 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-04-17 - Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie mięsa, produktów mięsnych oraz drobiu
Dodano: 2015-02-13 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2014-12-17 - Dostawa produktów spożywczych (mięso czerwone i białe oraz ich przetwory) - DZP-LS-271-239/2014
Dodano: 2014-12-03 - Dostawa artykułów żywnościowych na 2015r w podziale na 4 części: 1. Dostawa mięsa i produktów mięsnych 2. Dostawa mleka i produktów mlecznych 3. Dostawa produktów spożywczych 4. Dostawa pieczywa
Dodano: 2014-11-19 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-04-28