Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin

Zakład Karny w Tarnowie ogłasza przetarg

  • Adres: 33-100 Tarnów, ul. St. Konarskiego 2
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 623-51-00 wew. 231 , fax. 014 6215677
  • Data zamieszczenia: 2014-04-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Tarnowie
    ul. St. Konarskiego 2 2
    33-100 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax. 014 6215677
    REGON: 00032000600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa i wędlin sklasyfikowanych w grupie CPV 151 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I - WĘDLINY WIEPRZOWE Boczek mielony 2 700 kg Kaszanka 4 300 kg Parówki wieprzowe grube 3 300 kg Kiełbasa krakowska 2 300 kg Kiełbasa lenczowa 4 000 kg Kiełbasa regionalna (tuchowska, łatanicka lub inna) 1 100 kg Kiełbasa mortadela 3 600 kg Kiełbasa toruńska 1 750 kg Kiełbasa zwyczajna 9 000 kg Kiełbasa żywiecka 2 800 kg Parówki wieprzowe cienkie 3 100 kg Pasztetowa wieprzowa 5 600 kg Pieczeń wiedeńska 3 350 kg Pieczeń rzymska 2 400 kg Szynka tyrolska 3 700 kg Kiełbasa biała parzona serdelki 2 650 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Dostawca zapewni widoczne zróżnicowanie jelit według asortymentów i opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami ważności. Część II - WĘDLINY DROBIOWE Baleron z indyka 550 kg Filet prasowany drobiowy 500 kg Kiełbasa drobiowa 1 600 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa 330 kg Parówki drobiowe 1 600 kg Polędwica drobiowa 300 kg Polędwica z indyka 250 kg Szynka drobiowa 1 750 kg Szynka śniadaniowa drobiowa 400 kg Pierś z indyka 370 kg Szynka z indyka 260 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Dostawca zapewni widoczne zróżnicowanie jelit według asortymentów i opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami ważności. Część III - MIĘSO WOŁOWE I WIEPRZOWE W STANIE ŚWIEŻYM Łopatka wieprzowa z kością bez skóry 3 800 kg Mięso gulaszowe wołowe I gat. 4 300 kg Pieczeń wołowa 170 kg Termin przydatności do spożycia mięs nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Część IV - MIĘSO DROBIOWE W STANIE ŚWIEŻYM Ćwiartka tylna drobiowa 6 300 kg Mięso filet drobiowy 420 kg Termin przydatności do spożycia mięs nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Dopuszcza się możliwość dokonania zamówienia przez Zamawiającego innej ilości asortymentu w poszczególnych pozycjach określonych w formularzu ofertowym, w razie zaistnienia takiej potrzeby po stronie Zamawiającego oraz zrealizowanie zamówienia mniejszej ilości towarów niż zawarta w umowie tj. nie wyczerpanie kwoty umownej w okresie obowiązywania umowy, bez jakichkolwiek roszczeń odszkodowawczych ze strony Dostawcy. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: a) Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: - część I - Wędliny wieprzowe - 7 000 zł (słownie: siedem tysięcy zł 00/100) - część II - Wędliny drobiowe - 1 500 zł (słownie: tysiąc pięćset zł 00/100) - część III - Mięso wołowe i wieprzowe w stanie świeżym - 2 500 zł (słownie: dwa tysiące pięćset zł 00/100) - część IV - Mięso drobiowe w stanie świeżym - 1 000 zł (słownie: tysiąc zł 00/100)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach