Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 9 w Zakopanem przy ul. Sabały 10

Przedszkole Nr 9 ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Sabały 10
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 20 13 225 , fax. 18 20 13 225
  • Data zamieszczenia: 2010-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Nr 9
    ul. Sabały 10 10
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 18 20 13 225, fax. 18 20 13 225
    REGON: 12131638200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorzadowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 9 w Zakopanem przy ul. Sabały 10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 9 w Zakopanem z siedzibą przy ul. Sabały 10 Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 1 - Dostawa pieczywa l.p. Nazwa jm ilość 1. Bułka hotelowa szt. 1000 2. Chleb krojony zwykły 0,60 kg szt. 650 3. Chleb pszenno żytni 0,60 kg szt. 250 4. Chleb graham 0,50 kg szt. 250 5. Chleb wieloziarnisty 0,50 kg szt. 250 6. Weka wrocławska 0,30 kg szt. 610 7. Rogal drożdżowy z dżemem 0,06 kg szt. 1100 8. Drożdżówka z masą budyn. 0,06 kg szt. 770 9. Pączek z różą 0,08 kg szt. 660 10. Babka drożdżowa foremka 0.50 kg szt. 100 11. Ciasto jogurtowe 0,40 kg szt. 220 12. Babka piaskowa 0,45kg szt. 180 Zadanie nr 2 - Dostawa produktów spożywczych l.p. Nazwa jm ilość 1. Ciasteczka maślane 160 g szt. 150 2. Cukier 1kg kg 750 3. Cukier puder 0,5 kg kg 4 4. Cukier waniliowy 32g szt. 140 5. Dżem słoik 300g typu Łowicz (mix)lub równoważny szt. 72 6. Groszek konserwowy 400g szt. 80 7. Herbata typu Saga 100 szt.(torebki) lub równoważny szt. 10 8. Herbata granulowana 100g szt. 90 9. Herbata owocowa malinowa typu Vitax 40g lub równoważny szt. 60 10. Herbata typu Irwing 100g lub równoważny szt. 32 11. Ketchup 490g typu Helmans łagodny lub równoważny szt. 52 12. Chrzan typu Polan 350g lub równoważny szt. 30 13. Kukurydza 400g szt. 120 14. Szczaw konserwowy szt. 70 15. Maggi 1l typu Knorr lub równoważny szt. 50 16. Musztarda łagodna 175 g szt. 20 17. Cytrynka 1 l szt. 50 18. Miód wielokwiatowy 400 g szt. 50 19. Fasolka szparagowa R 2,60 kg puszka szt. 30 20. Koperek konserwowy 180 g szt. 50 21. Przecier ogórkowy 350 g szt. 80 22. Ogórki konserwowe 420 g szt. 64 23. Koktajl owocowy puszka 3035 g szt. 10 24. Koncentrat pomidorowy 30% 850 g szt. 50 25. Brzoskwinia puszka 2500 g szt. 10 26. Ananas puszka 3035 g szt. 10 27. Sól jodowana 1kg kg 150 28. Ziele angielskie 15g szt. 25 29. Nutella szklanka 230g lub równoważny szt. 72 30. Liść laurowy 7g szt. 15 31. Kminek mielony 25g szt. 15 32. Proszek do pieczenia 30g szt. 30 33. Vegeta typu Podrawka 1 kg lub równoważny szt. 30 34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 50 35. Płatki czekoladowe kuleczki Nestle 500g szt. 150 36. Płatki Kangusie 500g lub równoważny szt. 80 37. Ryż 5 kg typu Kamis lub równoważny szt. 10 38. Kasza manna 1kg kg 32 39. Bułka tarta 500g wrocławska lub równoważny kg 60 40. Kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 60 41. Kasza pęczak 1 kg kg 22 42. Ryż biały 1 kg kg 60 43. Mąka ziemniaczana 1kg kg 10 44. Galaretka owocowa typu Winiary 80 g wiśniowa lub równoważny szt. 300 45. Kisiel typu Winiary 77g żurawina , morela szt. 300 46. Budyń typu Winiary 60 g śmietankowy lub równoważny szt. 180 47. Kawa Inka 150g lub równoważny szt. 110 48. Kakao ciemne 200g szt. 32 49. Kakao rozpuszczalne 600g szt. 78 50. Biszkopty 140 g podłużne szt. 320 51. Czekolada w proszku1 kg szt. 12 52. Czekolada mleczna 100g szt. 220 53. Cukierki z galaretką 2,80 kg szt. 12 54. Bulion grzybowy typu Knorr 60 g lub równoważny szt. 30 55. Bulion cielęcy typu Knorr 160 g lub równoważny szt. 50 56. Delikt do mięsa typu Knorr 700 g lub równoważny szt. 20 57. Groszek ptysiowy 80 g szt. 180 58. Płatki Cheerios 500 g lub równoważny szt. 60 59. Płatki kukurydziane 1 kg szt. 80 60. Cynamon 600 g szt. 1 61. Tuńczyk w oleju 1705 g szt. 15 62. Makrela w pomidorach 170 g szt. 240 63. Olej kujawski 3 l lub równoważny szt. 96 64. Oliwa z oliwek szt. 15 65. Pomidor puszka 2550 g szt. 48 66. Pieprz mielony 1 kg szt. 1 67. Pasztet podlaski 150 g lub równoważny szt. 168 68. Sok malinowy typu Herbapol 420 ml lub równoważny szt. 36 69. Sok pomarańczowy typu Tymbark 2 l lub równoważny szt. 240 70. Sok jabłkowy typu Tymbark 2 l lub równoważny szt. 120 71. Sok marchwiowo-jabłkowy 1l szt. 192 72. Sok pomarańczowy 200 ml szt. 1080 73. Sos do spaghetti typu Knorr 1 kg lub równoważny szt. 10 74. Sos myśliwski typu Winiary 33 g lub równoważny szt. 120 75. Sos owocowy 1 l szt. 10 76. Wafelki śmietankowe Skawa 20 g lub równoważny szt. 1470 77. Princessa mleczna 37 g lub równoważny szt. 840 78. Prince polo 36 g lub równoważny szt. 770 79. Wafelki Elitesse Skawa 20 g lub równoważny szt. 600 80. Woda mineralna Muszynianka niegaz. lub równoważny szt. 900 81. Zasmażka jasna typu Knorr 1 kg lub równoważny szt. 4 82. Bazylia 230 g szt. 2 83. Oregano 230 g szt. 1 84. Papryka czerwona słodka 0,5 kg szt. 3 85. Majeranek 230 g szt. 2 86. Koncentrat buraczany 300ml szt. 60 87. Przyprawa do ryb 800 g szt. 1 88. Makaron muszelkitypu Lubella 0,50 kg lub równoważny szt. 120 89. Makaron literki typu Kamis 0,50 kg lub równoważny szt. 36 90. Makaron świderki typu Lubella 0,50 lub równoważny szt. 90 91. Makaron łazanka typu Lubella 0,50 lub równoważny szt. 84 92. Makaron spaghetti typuLubella 0,50 kg lub równoważny szt. 100 93. Makaron kokardki typLubella 0,50 kg lub równoważny szt. 60 94. Makaron gwiazdki typ Lubella 0,50 kg lub równoważny szt. 48 95. Makaron nitka typu Czaniecki 0,25 kg lub równoważny szt. 120 Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich l.p. Nazwa jm ilość 1. Filet z indyka pieczony kg 28 2. Kiełbasa szynkowa kg 28 3. Kiełbasa podwawelska kg 30 4. Pasztet pieczony drobiowy kg 35 5. Polędwica drobiowa kg 28 6. Polędwica sopocka kg 31 7. Szynka konserwowa kg 28 8. Szynka gotowana kg 85 9. Wędzonka krotoszyńska kg 16 10. Rozbef wołowy kg 120 11. Kiełbasa krakowska sucha kg 30 12. Parówka cienka Babuni kg 60 13. Kości wieprzowe kg 150 14. Schab b/k kg 200 15. Szynka b/k surowa kg 180 16. Żołądki drobiowe kg 60 17. Wątroba drobiowa kg 60 18. Łopatka b/k kg 80 19. Karkówka b/k kg 120 20. Ogony kg 150 21. Boczek b/k wędzony kg 75 22. Słonina kg 22 23. Szponder wołowy kg 80 24. Pieczeń wołowa kg 60 25. Cielęcina -pieczeń kg 60 26. Filet z kurczaka kg 160 27. Kurczak świeży kg 80 28. Udka z kurczaka kg 35 29. Filet z indyka kg 105 Zadanie nr 4 - Dostawa produktów mleczarskich l.p. Nazwa jm ilość 1. Śmietana 36 % l l szt. 50 2. Mleko 2,5 % l 4100 3. Masło 82% 0,20 kg szt. 750 4. Twaróg tłusty 0,20 szt. 366 5. Serek homogen. owocowy 150g mix szt. 1020 6. Ser żółty salami lub równoważny kg 45 7. Ser żółty edamski lub równoważny kg 40 8. Jogurt typu Jogobella 150g lub równoważny szt. 660 9. Jogurt typu Danonek 50g lub równoważny szt 880 10. Serek topiony kremowy kg 22 11. Śmietana 18 % 380 g szt 660 12. Jogurt naturalny 370 g szt 96 13. Kefir 370 g szt 72 14. Deser typu Monte max 100g lub równoważny szt 1020 15. Margaryna mleczna 250 g szt 320 16. Margaryna Flora 250 g lub równoważny szt 60 Zadanie nr 5 - Dostawa owoców i warzyw l.p. Nazwa jm ilość 1. Banany kg 500 2. Buraki ćwikłowe kg 315 3. Cebula kg 160 4. Cytryny kg 5 5. Fasola Jaś kg 25 6. Groch łuszczony połówki kg 25 7. Gruszki kg 200 8. Jabłka deserowe kg 640 9. Jaja kurze I klasa szt. 5700 10. Kalafior szt. 70 11. Kapusta biała szt. 150 12. Kapusta czerwona szt. 40 13. Kapusta kwaszona kg 140 14. Mandarynki kg 100 15. Marchew kg 500 16. Ogórek kiszony kg 70 17. Ogórek świeży kg 60 18. Papryka świeża kg 15 19. Pieczarki kg 60 20. Pietruszka kg 150 21. Pomidor kg 80 22. Rzodkiewka szt. 60 23. Sałata zielona szt. 80 24. Seler kg 130 25. Szczypior pęcz 160 26. Śliwki kg 60 27. Ziemniaki kg 6000 28. Pietruszka natka 25g szt. 400 29. Por szt. 260 30. Koperek 25g pęcz 340 31. Kapusta pekińska szt. 100 32. Czosnek szt. 140 33. Rabarbar kg 40 34. Truskawki kg 140 35. Maliny kg 120 36. Kiwi szt. 1100 37. Mandarynki Kg 120 38 Pomarańcza kg 100 Zadanie nr 6 - Dostawa mrożonek l.p. Nazwa jm ilość 1. Filet mintaj płaty Szater lub równoważne kg 260 2. Kalafior 450g kg 50 3. Truskawki mrożone 450 g kg 26 4. Mieszanka kompotowa 450 g kg 250 5. Mieszanka warzywna 450 g kg 50 6. Brokuły kg 65 Zamawiający informuje ,że podane powyżej ilości artykułów żywnościowych są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulec zmniejszeniu. Zamawiający będzie płacił za faktycznie zamówione ilości produktów po cenach jednostkowych podanych w ofercie. Miejscem dostawy jest magazyn żywnościowy Przedszkola Nr 9 w Zakopanem ul. Sabały 10 Umowa będzie realizowana w oparciu o zamówienia częściowe, które będą składane telefonicznie lub pisemnie przesłane faxem zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego, zgodnie z cenami jednostkowymi zaproponowanymi w ofercie wykonawcy z zastrzeżeniem, że całkowita wartość umowy nie może przekroczyć wysokości posiadanych środków finansowych przeznaczonych na ten cel, podanych podczas otwarcia ofert. Dostawy będą realizowane najpóźniej następnego dnia do godz. 8.00, licząc od daty złożenia, najpóźniej poprzedniego dnia do godz. 9.00, telefonicznie zamówienia na poszczególne produkty z pakietów, o ile zamówienie nie zostanie złożone wcześniej, niż na jeden dzień przed żądaną dostawą i nie zostanie wyznaczony przez Zamawiającego konkretny termin realizacji dostawy. W wyjątkowych sytuacjach mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu. Wykonawca podejmuje się również rozładunku towaru i przeniesienia go do magazynu żywnościowego w Przedszkolu Nr 9 ul. Sabały 10 w Zakopanem Wykonawca zobowiązuje się każdorazowo przy dostawie załączyć świadectwo jakości dostarczanego przedmiotu umowy (atest) lub handlowy dokument identyfikacyjny. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot umowy czystym środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy a w przypadku przewozu mięsa i wędlin pojazdem dopuszczonym do użytkowania przez Państwową Inspekcję Handlową
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.eu pod linkiem Zamówienia publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach