Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem przy ul. Nowotarskiej 32a

Przedszkole Nr 7 ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Nowotarska 32a
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 2068495 , fax. 18 2068495
  • Data zamieszczenia: 2010-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Nr 7
    ul. Nowotarska 32a 32a
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 18 2068495, fax. 18 2068495
    REGON: 12131640700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem przy ul. Nowotarskiej 32a
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie I - pieczywo Nazwa jm ilość Bułka zwykła wrocławska 0,09 kg szt. 150 Chleb krojony zwykły 0,60 kg pszenno-żytni szt. 1000 Pączki 0,50 g szt. 100 Bułka mała kajzerka 0,06 szt. 1400 Chleb razowy ze słonecznikiem 0,5 kg szt. 500 Drożdżówka mała z serem 0,50g szt. 1400 Zadanie II - różne produkty spożywcze Galaretka owocowa typu (Gellwe)-lub równoważna smaki pomarańczowa Smak cytrynowy Smak truskawkowy Smak malinowy szt. 40 40 40 40 Cukier biały 1 kg ( królewski) kg 940 Cukier puder 0,5 kg kg 15 Cukier waniliowy 32g szt. 205 Dżem słoik 280g typ ( Łowicz) lub równoważny Smaki truskawkowy Owoce leśne malinowy szt. 35 30 30 Groszek konserwowy 400g szt. 215 Herbata granulowana 90g typ(saga) szt. 100 Kakao ciemne200g 10 - 12 % szt. 36 Kasza jęczmienna 1kg ( średnia) szt. 110 Kawa zbożowa kartonik Inka lub równoważna 150g szt. 33 Ketchup 500g typ( Roleski) lub równoważny szt. 49 Konserwa rybna w sosie pomidorowym 170g( filet z makreli) szt. 230 Kukurydza 400g szt. 20 Liść laurowy 7g szt. 30 Maggi 1l szt. 40 Majeranek 7g szt. 55 Majonez kielecki 500 ml lub równoważny szt. 100 Miód wielokwiatowy szt. 20 Brzoskwinia( puszka - 850 g) szt. 40 Kucharek 200g lub równoważny szt. 250 Olej kujawski 31 lub równoważny szt. 150 Pieprz mielony czarny 20g szt. 330 Płatki śniadaniowe kukurydziane 1 kg szt. 44 Przecier pomidorowy 30% typ(Bażant) 850g lub równoważny szt. 103 Ryż 1 kg kg 260 Paola syrop 0,5 l typ( Herbapol) lub równoważny szt. 20 Sól jodowana 1kg kg 290 Ziele angielskie 15g szt. 35 Makaron Babuni - 1kg lub równoważny Kolanka muszelki szt. 80 80 Makaron nitki Lubella 0,50kg lub równoważny szt. 90 Płatki owsiane górskie 500g ekstra szt. 32 Proszek do pieczenia 30g szt. 50 Oregano 10g szt. 18 Kwasek cytrynowy 20g szt. 30 Bazylia 8g szt. 18 Sos do spaghetti typ ( Winiary) 47g lub równoważny szt. 100 Kasza kukurydziana 1kg szt. 44 Kasza manna 1kg kg 52 Bułka tarta 1kg kg 160 Sos do pieczenia typ ( Knorr) 1kg lub równoważny kg 2 Budyń śmietankowy 60 g typ Gellwe lub równoważny szt. 485 Kisiel 60 g typGellwe lub rownoważny Smaki truskawkowy Jabłkowy Cytrynowy malinowy szt. 490 130 130 130 100 Mąka ziemniaczana 1 kg kg 43 Makaron łazanka Lubella lub równoważne szt. 100 Pasztet drobiowy 200g szt. 300 Mąka tortowa typ 450 pszenna kg 580 Sok w kartonie 2l ( Caprio) lub rownowazny Pomarańczowy Jabłkowy Czarna porzeczka Multiwita Jabł-aro-wiśnia szt 990 220 210 210 210 140 Szczaw w słoiku szt 80 Chrzan tarty szt 10 Zadanie III -dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich Poz.. Nazwa asortymentu Kg 1 Kiełbasa szynkowa ( wieprzowa) Kg 28 3. Kiełbasa podwawelska Kg 70 4. Orzeszek wieprzowy Kg 6 5. Podgardle wędzone Kg 90 6. Udka z kury Kg 220 7. Szynka z liściem Kg 20 8. Szynka drobiowa Kg 17 9. Szynka wieprzowa Kg 25 10. Pieczeń wołowa Kg 194 11. Kiełbasa żywiecka Kg 16 12. Parówka drobiowa Kg 32 13. Porcja rosołowa drobiowa Kg 235 14. Schab z kością Kg 155 15. Szynka bk surowa Kg 76 16. Mięso rosołowe wołowe Kg 370 17. Wątroba drobiowa Kg 75 18. Łopatka bk Kg 322 19. Gulasz wołowy Kg 46 20. Filet z indyka Kg 34 21. Filet z kury Kg 130 Zadanie IV- dostawa produktów mleczarskich 1. Śmietana 30 % 1l karton szt. 40 2. Mleko świeże ( butelka)3,2% szt. 4320 3. Masło ekstra 82% tłuszcz 200g szt. 1360 4. Twaróg półtłusty 1kg kg 310 5. Serek hom 135g typ Darek lub równoważny Miksy owocowe szt. 720 6. Ser żółty ( edamski) lub równoważny kg 77 7. Jogurt Jogobella 150g lub równoważny szt. 1640 8. Śmietana 380g 18 % szt 990 9. Serek topiony100g kremowy szt 260 10. Margaryna Palma250 g lub równoważna szt 600 11. Kefir 350g 2% szt 288 12. Jogurty pitne typ(Darek) 125g lub równoważny szt 270 Zadanie V- dostawa owoców i warzyw 1. Banany kg 400 2. Buraki ćwikłowe kg 330 3. Cebula kg 305 4. Cytryny kg 15 5. Fasola Jaś kg 13 6. Groch łuszczony połówki kg 30 7. Gruszki kg 170 8. Jabłka deserowe kg 1020 9. Jaja kurze klasa XL szt. 6300 10. Kalafior szt 146 11. Kapusta biała kg 135 12. Kapusta czerwona szt 30 13. Kapusta kwaszona kg 300 14. Mandarynki kg 45 15. Marchew kg 1300 16. Ogórek kiszony kg 300 17. Ogórek świeży kg 97 18. Papryka świeża kg 30 19. Pieczarki kg 75 20. Pietruszka kg 228 21. Pomidor kg 65 22. Rzodkiewka szt. 60 23. Sałata zielona szt. 140 24. Seler kg 260 25. Szczypior pęcz 295 26. Śliwki kg 30 27. Ziemniaki kg 9700 28. Pietruszka natka 25g szt. 570 29. Por kg 570 30. Koperek 25g pęcz 550 31. Kapusta pekińska szt 70 32. Kapusta włoska szt. 99 33. Brokuły szt. 20 34. Botwinka szt. 10 35. Winogrona kg 70 36. Kiwi szt 590 37. Brzoskwinia kg 80 38. Pomarańcza kg 190 VI- dostawa mrożonek 1. Ryba Filet Panga Tilapia dorsz kg 120 100 70 2. Kalafior 2,50 kg kg 46 3. Truskawki mrożone 450 g kg 300 4. Mieszanka kompotowa 2,50 kg kg 150 5. Brukselka 2,50 kg kg 22 Zamawiający informuje ,że podane powyżej ilości artykułów żywnościowych są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulec zmniejszeniu. Zamawiający będzie płacił za faktycznie zamówione ilości produktów po cenach jednostkowych podanych w ofercie Miejscem dostawy jest magazyn żywnościowy Przedszkola Nr 7 w Zakopanem ul. Nowotarska 32a Umowa będzie realizowana w oparciu o zamówienia częściowe, które będą składane telefonicznie lub pisemnie przesłane faxem zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego, zgodnie z cenami jednostkowymi zaproponowanymi w ofercie wykonawcy z zastrzeżeniem, że całkowita wartość umowy nie może przekroczyć wysokości posiadanych środków finansowych przeznaczonych na ten cel, podanych podczas otwarcia ofert. Dostawy będą realizowane najpóźniej następnego dnia do godz. 8.00, licząc od daty złożenia, najpóźniej poprzedniego dnia do godz. 9.00, telefonicznie zamówienia na poszczególne produkty z pakietów, o ile zamówienie nie zostanie złożone wcześniej, niż na jeden dzień przed żądaną dostawą i nie zostanie wyznaczony przez Zamawiającego konkretny termin realizacji dostawy. W wyjątkowych sytuacjach mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu. Wykonawca podejmuje się również rozładunku towaru i przeniesienia go do magazynu żywnościowego w Przedszkolu Nr 7 ul. Nowotarska 32a Wykonawca zobowiązuje się każdorazowo przy dostawie załączyć świadectwo jakości dostarczanego przedmiotu umowy (atest) lub handlowy dokument identyfikacyjny. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot umowy czystym środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy a w przypadku przewozu mięsa i wędlin pojazdem dopuszczonym do użytkowania przez Państwową Inspekcję Handlową
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.eu pod linkiem Zamówienia publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach