Przetargi.pl
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA STOŁÓWKI GMINNEJ JEDNOSTKI USŁUG KOMUNALNYCH W BOBOWEJ

Gminna Jednostka Usług Komunalnych w Bobowej ogłasza przetarg

  • Adres: 38-350 Bobowa, Bohaterów Bobowej 6A
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. (18) 3514178 , fax. (18) 3514178
  • Data zamieszczenia: 2023-01-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminna Jednostka Usług Komunalnych w Bobowej
    Bohaterów Bobowej 6A
    38-350 Bobowa, woj. małopolskie
    tel. (18) 3514178, fax. (18) 3514178
    REGON: 360516006
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA STOŁÓWKI GMINNEJ JEDNOSTKI USŁUG KOMUNALNYCH W BOBOWEJ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1: Pieczywo, świeże wyroby piekarskiea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2a do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 6:30.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 2: Świeże warzywa i owocea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2b do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku w wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 3: Jaja kurzea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2c do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 9:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 4: Mrożone ryby, warzywa i owocea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2d do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 9:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 5: Produkty mleczarskiea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2e do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 6: Mięsoa) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2f do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 7: Wędliny i produkty mięsnea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2g do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 8: Różne produkty spożywczea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2h do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 9: Dania gotowe – wyrób świeżya) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2i do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane co najmniej dwa razy w miesiącu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 10: Zdrowa żywnośća) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2j do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach