Gminna Jednostka Usług Komunalnych w Bobowej ogłasza przetarg
- Adres: 38-350 Bobowa, Bohaterów Bobowej 6A
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. (18) 3514178 , fax. (18) 3514178
- Data zamieszczenia: 2023-01-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminna Jednostka Usług Komunalnych w Bobowej
Bohaterów Bobowej 6A
38-350 Bobowa, woj. małopolskie
tel. (18) 3514178, fax. (18) 3514178
REGON: 360516006 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA STOŁÓWKI GMINNEJ JEDNOSTKI USŁUG KOMUNALNYCH W BOBOWEJ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1: Pieczywo, świeże wyroby piekarskiea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2a do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 6:30.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 2: Świeże warzywa i owocea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2b do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku w wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 3: Jaja kurzea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2c do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 9:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 4: Mrożone ryby, warzywa i owocea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2d do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 9:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 5: Produkty mleczarskiea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2e do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 6: Mięsoa) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2f do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 7: Wędliny i produkty mięsnea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2g do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 8: Różne produkty spożywczea) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2h do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 9: Dania gotowe – wyrób świeżya) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2i do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane co najmniej dwa razy w miesiącu od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ.Część nr 10: Zdrowa żywnośća) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo – cenowy stanowiący zał. nr 2j do SWZ.b) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiającemu artykuły żywnościowe sukcesywnie według potrzeb zamawiającego. Zamówienie będzie składane przez upoważnioną osobę zamawiającego, telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie bieżącej dostawy. Zamówienie będzie składane najpóźniej w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 14:00. W sytuacji gdy dzień przed dostawą jest dniem ustawowo wolnym od pracy zamówienie będzie składane w ostatnim dniu roboczym przed dostawą (przez dzień roboczy należy rozumieć wszystkie dni od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy).Dostawy zamówionej ilości towarów będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 7:00.c) Szczegółowy opis i sposób realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – wzór umowy stanowiące zał. nr 3 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2023-01-22ZAKUP I DOSTAWY ART. ŻYWNOŚCIOWYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W STARYM SĄCZU, DLA STOŁÓWKI D. W. D. W PIWNICZNEJ – ZDROJU ORAZ DLA STOŁÓWKI W ZESPOLE SZKÓŁ PONADPODSTAWOWYCH IM. W. WITOSA W NAWOJOWEJ
- Dodano: 2023-01-20Dostawa artykułów spożywczych - pieczywo do stołówki przy Zespole Szkół Ogólnokształcących w Słomnikach
- Dodano: 2023-01-15Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola im. Jasia i Małgosi w Kluczach na rok 2023
- Dodano: 2023-01-10Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla mieszkańców DPS Owczary w okresie od 02.01.2022 do 31.12.2022
- Dodano: 2022-12-20Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 2 w Wieliczce przez okres 6 miesięcy w 2023 r.
- Dodano: 2022-12-20Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 5 w Wieliczce na rok 2023
- Dodano: 2022-12-19Sukcesywny zakup i dostawa żywności dla Przedszkola Samorządowego Nr 2 w Pcimiu na rok 2023
- Dodano: 2022-12-02„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Dom Pomocy Społecznej im. św. O. R. Kalinowskiego, ul. gen. K. Pułaskiego 5, 34-100 Wadowice, w okresie od 02 stycznia 2023 r. do 31 grudnia 2023 r.”
- Dodano: 2022-11-16Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola im. Jasia i Małgosi w Kluczach na rok 2023
- Dodano: 2022-10-14ZP2/08/2022 „Dostawa pieczywa do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół nr 1 im. Mikołaja Zebrzydowskiego w Kalwarii Zebrzydowskiej od września do grudnia 2022 roku”