Przetargi.pl
Realizacja usługi cateringu podczas drugiego spotkania dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim

Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych ogłasza przetarg

  • Adres: 11-500 Giżycko, ul. Smętka 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 87 429 9434 , fax. 87 428 4565
  • Data zamieszczenia: 2014-02-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych
    ul. Smętka 7 7
    11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 87 429 9434, fax. 87 428 4565
    REGON: 51095322500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pzosipo.gizycko.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Realizacja usługi cateringu podczas drugiego spotkania dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    -Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringu na potrzeby organizacji spotkań w ramach utworzonych 4 sieci współpracy zaplanowanych do końca czerwca 2014 r. - łącznie 11 spotkania. -Spotkania sieci odbędą się na terenie Giżycka. -Realizacją usługi objęci będą członkowie 4 sieci, po 26 osób w każdej sieci, w tym: koordynator sieci i członkowie oraz podczas jednego ze spotkań w ramach każdej sieci ekspert. Łącznie objętych 26 osób podczas 7 spotkań oraz 27 osób podczas 4 spotkań. Łączna planowana ilość posiłków 290 posiłków. -Realizacja usługi ma rozpocząć się od 10 marca. W Harmonogramie realizacji usługi - Załącznik nr 4 SIWZ zostały podane terminy dla poszczególnych sieci (z dokładnością co do miesiąca), przy czym dokładne terminy, miejsca dostawy posiłków oraz liczba osób biorąca udział w danym spotkaniu zostaną określone w terminie późniejszym na min. 5 dni przed planowanym terminem realizacji. -Usługi objęte zamówieniem są częścią projektu pt.SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Priorytetu III. Wysoka jakość systemu oświaty, Działania 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. -Usługa cateringowa podczas każdego spotkania ma polegać na zapewnieniu w miejscu ich realizacji: - przerwy obiadowej. W ramach pojedynczego posiłku określonego jako przerwa obiadowa Wykonawca musi zapewnić dla każdej osoby uczestniczącej: -posiłek w formie drugiego dania zapakowany w opakowanie jednorazowe plastikowe + sztućce, w tym.: porcja mięsna/rybna + ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy, surówka- Posiłek nie może się powtarzać dla tej samej sieci; -butelkę wody mineralnej niegazowanej o pojemności 0,5 l. - 1 sztukę pieczywa słodkiego (np. bułeczka drożdżowa, rogalik, jagodzianka, pączek), - kawę rozpuszczalną - 10gram, - 1 saszetkę herbaty, - 1 śmietankę do kawy - 10ml. - cukier - 20 gram. -Obowiązki Wykonawcy: +Posiłki w formie drugie dania winny być gorące i gotowe do spożycia. Przygotowane, dostarczone i podane posiłki będą świeże, pierwszej jakości, zamknięte w pojemnikach przeznaczonych dla produktów wymagających stałych warunków temperaturowych. +Wykonawca zapewni sztućce do spożycia posiłków. +Posiłki powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Wykonawca przy oferowaniu obiadów uwzględniać będzie świeże produkty. +Wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. +W przypadku stwierdzenia przy odbiorze posiłków braków jakościowych świadczonych usług, Zamawiającemu przysługiwać będzie prawo obniżenia wynagrodzenia bądź zerwania umowy z tytułu realizowanej usługi przez Wykonawcę. +Wykonawca zapewni transport posiłków, którego wartość wliczy w cenę jednostkową posiłku. +Sporządzenie protokołu odbioru usługi w danej placówce - według wzoru przekazanego przez Zamawiającego; +Wykonawca zobowiązuje się do przechowania dokumentów związanych realizacją zamówienia w tym także dokumentów finansowych nie krócej niż do 31.12.2020 r. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny, jakości realizowanej usługi przez Wykonawcę. Kontrolę będą przeprowadzały osoby wyznaczone przez Zamawiającego w tym Personel Projektu. -W przypadku stwierdzenia przy odbiorze posiłków braków jakościowych świadczonych usług, Zamawiającemu przysługiwać będzie prawo obniżenia wynagrodzenia bądź zerwania umowy z tytułu realizowanej usługi przez Wykonawcę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.warmia.mazury.pl/powiat_gizycki http://www.pzosipo.gizycko.edu.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach