Przetargi.pl
Realizacja usługi cateringu podczas dodatkowych spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim

Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych ogłasza przetarg

  • Adres: 11-500 Giżycko, ul. Smętka 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 87 429 9434 , fax. 87 428 4565
  • Data zamieszczenia: 2015-03-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych
    ul. Smętka 7 7
    11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 87 429 9434, fax. 87 428 4565
    REGON: 51095322500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pzosipo.gizycko.edu.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Realizacja usługi cateringu podczas dodatkowych spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringu na potrzeby organizacji dodatkowych spotkań w ramach utworzonych 4 sieci współpracy zaplanowanych do końca czerwca 2015 r. łącznie 4 spotkania. 2. Spotkania sieci odbędą się na terenie Giżycka. 3. Usługą są objęci uczestnicy projektu - nauczyciele, eksperci oraz pracownicy SORE. 4. Realizacją usługi objęci będą członkowie 4 sieci, po 27 osób w każdej sieci, w tym: koordynator sieci, ekspert oraz członkowie sieci. Łącznie objętych 27 osób podczas 4 spotkań. Planowana ilość posiłków to: 108 5. Realizacja usługi będzie odbywała się od marca 2015r. do 30 czerwca 2015. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o miejscu i terminie dostarczenia posiłków oraz liczbie osób biorących udział w danym spotkaniu z dwudniowym wyprzedzeniem. 6. Usługa cateringowa podczas każdego spotkania ma polegać na zapewnieniu w miejscu ich realizacji przerwy obiadowej. W ramach pojedynczego posiłku określonego jako przerwa obiadowa Wykonawca musi zapewnić dla każdej osoby uczestniczącej:ciepły posiłek w formie drugiego dania, podany w sposób estetyczny z zapewnieniem niezbędnych naczyń , sztućców i kubeczków. W ramach posiłku zapewniona zostanie: porcja mięsna, rybna i ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy, surówka. Posiłek nie może się powtarzać dla tej samej sieci, butelkę wody mineralnej niegazowanej o pojemności 0,5 l, 1 sztukę pieczywa słodkiego lub ciasta o gramaturze min.100 gram, kawę rozpuszczalną - 10 gram, 1 saszetkę herbaty, 2 śmietanki do kawy - 10 ml, cukier - 20 gram 7. Obowiązki Wykonawcy: Posiłki w formie drugiego dania winny być gorące i gotowe do spożycia. Przygotowane, dostarczone i podane posiłki będą świeże, pierwszej jakości, Wykonawca zapewni sztućce do spożycia posiłków oraz kubeczki do napojów. Posiłki powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Wykonawca przy oferowaniu obiadów uwzględniać będzie świeże produkty. Wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Zapewnienie transportu posiłków, którego wartość wliczy w cenę jednostkową posiłku. Sporządzenie protokołu odbioru usługi w danej placówce - według wzoru przekazanego przez Zamawiającego; W przypadku stwierdzenia przy odbiorze posiłków braków jakościowych świadczonych usług, Zamawiającemu przysługiwać będzie prawo obniżenia wynagrodzenia bądź zerwania umowy z tytułu realizowanej usługi przez Wykonawcę. przechowanie dokumentów związanych realizacją zamówienia w tym także dokumentów finansowych nie krócej niż do 31.12.2020 r. 8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny, jakości realizowanej usługi przez Wykonawcę. Kontrolę będą przeprowadzały osoby wyznaczone przez Zamawiającego w tym Personel Projektu. 9. W przypadku stwierdzenia przy odbiorze posiłków braków jakościowych lub ilościowych świadczonych usług, Zamawiającemu przysługiwać będzie prawo obniżenia wynagrodzenia bądź rozwiązania umowy z tytułu realizowanej usługi przez Wykonawcę. 10. Zamawiający przewiduje, że Wynagrodzenie wykonawcy wypłacane będzie nie częściej niż dwa razy w miesiącu po zrealizowaniu usług na podstawie dostarczonych przez Wykonawcę faktur, rachunków wraz z protokołami odbioru posiłków podpisanymi przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie wykonawcy liczone liczbą dostarczonych posiłków
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pzosipo.gizycko.edu.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach