Środowiskowy Dom Samopomocy w Orzeszkach ogłasza przetarg
- Adres: 12-114 Orzeszki, Orzeszki 3
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 623 21 75 , fax. 89 623 21 75
- Data zamieszczenia: 2014-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Środowiskowy Dom Samopomocy w Orzeszkach
Orzeszki 3 3
12-114 Orzeszki, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 623 21 75, fax. 89 623 21 75
REGON: 28045509000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w Środowiskowym Domu Samopomocy w Orzeszkach w roku 2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania, dowiezienia i wydawania posiłków podopiecznym Środowiskowego Domu Samopomocy w Orzeszkach w dni funkcjonowania ośrodka w okresie od 02.01.2015r. do 31.12.2015r. 2.W okresie objętym zamówieniem przewiduje się wydanie łącznie ok. 10.845 posiłków (z tego: 4.320 II dań oraz 6 525 zup ). Dzienna liczba posiłków ok. 45 sztuk x 241 dni żywieniowych). UWAGA: Liczba osób korzystających z posiłków może ulec zmianie w przypadku wystąpienia w trakcie realizacji zamówienia dni wolnych, a także w przypadkach absencji chorobowej podopiecznych ŚDS lub innych zdarzeń losowych. Liczba posiłków może ulec zmianie również w sytuacji zwiększenia liczby podopiecznych. 3. Posiłki powinny mieć formę jednodaniowego ciepłego obiadu serwowanego na przemian w następujący sposób: a) trzy razy w tygodniu zupa (poniedziałek, środa, piątek) b) dwa razy w tygodniu drugie danie (wtorek, czwartek) 5. Przez jeden posiłek dla podopiecznych ŚDS Zamawiający rozumie: a. zupę (bez wkładki mięsnej) ugotowaną na mięsie w ilości 400 - 450 ml +2 kromki chleba (np. jarzynową, buraczkową, ogórkową, pomidorową zaprawioną śmietaną lub jogurtem naturalnym, lub grochowa z połówek grochu, zacierkowa, rosół z kawałkiem kurczaka, krupnik), b. drugie danie składające się z: - mięsa lub ryby o gramaturze 150 g. np. gulaszu, potrawki z kurczaka, klopsików, kotleta schabowego, kotleta z piesi z kurczaka, kotleta z pieczarkami, ryby w panierce lub bez, ryby w sosie, sztuki mięsa w sosie; - dodatków do mięsa w postaci ziemniaków, kaszy, ryżu, makaronu, klusek o gramaturze 150 g. - dodatków w postaci surówki o gramaturze 50 g. - kompotu 200 ml. - jeden raz w tygodniu drugie danie mogą stanowić pierogi, kopytka, naleśniki z serem lub krokiety - w ilości 400 gramów ( jednakże nie co tydzień). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://rozogi-ug.bip-wm.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja konferencji podsumowującej projekt SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2015-05-12 - Obsługa Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego Malinówka
Dodano: 2015-03-11 - Realizacja usługi cateringu podczas dodatkowych spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2015-03-02 - Realizacja usługi cateringu podczas doskonalenia nauczycieli w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2014-10-31 - Realizacja usługi cateringu podczas spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2014-09-29 - Zapewnienie sal wykładowych oraz wyżywienia dla uczestników szkoleń organizowanych na terenie województwa warmińsko - mazurskiego III
Dodano: 2014-09-16 - Zapewnienie sal wykładowych oraz wyżywienia dla uczestników szkoleń organizowanych na terenie województwa warmińsko-mazurskiego II
Dodano: 2014-08-29 - Zapewnienie sal wykładowych oraz wyżywienia dla uczestników szkoleń organizowanych na terenie województwa warmińsko-mazurskiego
Dodano: 2014-07-18 - Realizacja usługi cateringu podczas drugiego spotkania dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2014-02-27 - Realizacja usługi cateringu podczas 2 etapu doskonalenia nauczycieli w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Dodano: 2014-02-25