Przetargi.pl
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla uczniów w okresie od 18.08.2010 r. do 17.08.2014 r. w Publicznej Szkole Podstawowej Nr 1 w Połczynie-Zdroju

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 1 im. Adama Mickiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 78-320 Połczyn-Zdrój, ul. Grunwaldzka 34
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3662695 , fax. 094 3662704
  • Data zamieszczenia: 2010-06-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczna Szkoła Podstawowa nr 1 im. Adama Mickiewicza
    ul. Grunwaldzka 34 34
    78-320 Połczyn-Zdrój, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3662695, fax. 094 3662704
    REGON: 00025703500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla uczniów w okresie od 18.08.2010 r. do 17.08.2014 r. w Publicznej Szkole Podstawowej Nr 1 w Połczynie-Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków dla uczniów w okresie od 18.08.2010 r. do 17.08.2014 r. w Publicznej Szkole Podstawowej Nr 1 w Połczynie-Zdroju na zasadach: -przygotowanie i wydawanie obiadów dla uczniów w godzinach od 12:00 - 15:30, -szacunkowa liczba obiadów 230 - 250 dziennie przez okres 9 miesięcy w roku budżetowym - Wykonawca przez cały czas trwania zamówienia ponosi koszty: 1.750,00zł. brutto miesięcznie czynszu dzierżawnego za pomieszczenia i udostępnione wyposażenie, - koszty zużycia energii elektrycznej, wody i odprowadzania ścieków według wskazań liczników, oraz nieczystości stałych z terenu kuchni i stołówki oferent zobowiązany będzie regulować na bieżąco we własnym zakresie, - przygotowywane obiady musza spełniać wymogi wysokiej wartości odżywczej zgodnie z obowiązującymi normami żywienia. - przestrzegania wszystkich wymaganych norm i przepisów dotyczących prowadzenia działalności gastronomicznej zgodnie w wymogami HACCP, - dodatkowo Wykonawca zobowiązany będzie do zawarcia umowy z właściwym Ośrodkiem Pomocy Społecznej na finansowanie tzw. wsadu do kotła , dla uczniów uprawnionych, - szczegółowy opis pomieszczeń i wyposażenia (załącznik nr 7 do SIWZ). Zwycięzca przetargu powinien w trakcie trwania świadczenia usługi podejmować także inne działania , nie wymienione powyżej , które zabezpieczać będą interes Zamawiającego i przyczynią się do sprawnego realizowania usługi. WYKONAWCA JEST ODPOWIEDZIALNY ZA : - jakość świadczonych usług, - należytą staranność przy realizacji zobowiązań umowy, - za szkody wyrządzone podczas wykonywania przedmiotu zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.psppolczyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach