Przetargi.pl
Przygotowanie, wydawanie i dowóz obiadów do szkół na terenie gm. Żabia Wola

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 96-321 Żabia Wola, ul. Główna 5
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-46 8578288 , fax. 0-46 8578288
  • Data zamieszczenia: 2013-11-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Główna 5 5
    96-321 Żabia Wola, woj. mazowieckie
    tel. 0-46 8578288, fax. 0-46 8578288
    REGON: 00528113300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, wydawanie i dowóz obiadów do szkół na terenie gm. Żabia Wola
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, wydawanie i dowóz obiadów około 18 900 szt. obiadów dla dzieci uczęszczających do 4 szkół na terenie gm. Żabia Wola. Dostawa gotowych, gorących obiadów do szkół odbywać się będzie na koszt Wykonawcy zamówienia. Posiłki będą podawane w naczyniach wielokrotnego użytku (talerze porcelanowe), ze sztućcami wielokrotnego użytku (metalowe) i kubkami porcelanowymi posiadającymi wymagane atesty dopuszczające ich wykorzystanie w żywieniu ludzi. Wykonawca zobowiązany jest we własnym zakresie i na własny koszt zadbać o czystość naczyń, na których będą wydawane posiłki. Posiłki będą wydawane raz dziennie według potrzeb poszczególnych szkół, cyklicznie, od lutego 2014 do końca stycznia 2015 (z pominięciem dni wolnych od nauki), w dniach od poniedziałku do piątku. Zamawiający nie dopuszcza aby w ciągu jednego tygodnia (5 dni) wystąpiła powtarzalność tego samego dania. Każdy posiłek musi posiadać wymaganą przepisami normę kaloryczności i musi być sporządzony zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Posiłki powinny być wykonane ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia. Posiłki Wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, na własny koszt, w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych posiłków. Posiłki muszą być podawane na talerzach wielokrotnego użytku (porcelanowe) ze sztućcami wielokrotnego użytku (metalowe) i w kubkach porcelanowych (kompot) . Wykonawca ponosi koszty załadunku i rozładunku wszystkich dostarczanych posiłków. O czystość termosów oraz naczyń zadba Wykonawca posiłków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Odległość punktu przygotowującego posiłki
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zabiawola.akcessnet.net
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach