Łódzka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 042 6365437
- Data zamieszczenia: 2010-06-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Łódzka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Łodzi
ul. Pomorska 41 41
90-203 Łódź, woj. łódzkie
tel. 042 6365437
REGON: 00103687900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lodzka.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ochotnicze Hufce Pracy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia dla 30 uczestników programu realizowanego na terenie Piotrkowa Trybunalskiego w ramach projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój edycja III współfinansowanego ze środków EFS w ramach 1.3.3. POKL. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie wyżywienia dla 30 uczestników projektu na terenie Piotrkowa Trybunalskiego, w okresie od podpisania umowy do 17.12.2010 roku wraz z odbiorem odpadów pokonsumpcyjnych. Uczestnicy będą podzieleni na minimum trzy grupy. 2. Przez wyżywienie rozumie się posiłek składający się z: - drugiego dania obiadowego (dopuszcza się raz w miesiącu posiłki typu pizza, chińszczyzna lub inne nietradycyjne danie obiadowe), - deseru (ciastko, ciasto, słodka bułka, batonik lub owoce), - napoju (ciepłe lub zimne w zależności od pory roku). 3. Przedmiot zamówienia będzie realizowany dla osób w wieku 15-24 lata. 4. Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach jednorazowych razem z workami na odpady. 5. Wykonawca w trakcie i po zakończeniu wydawania posiłków winien zapewnić obsługę i uporządkować pomieszczenie, w którym posiłki były spożywane. 6. Liczba posiłków do przygotowania i dostarczenia, termin i miejsce ich dostawy będą przedstawiane Wykonawcy przez Zamawiającego z 7-dniowym wyprzedzeniem w formie 2-tygodniowych harmonogramów. 7. Menu do każdego 2-tygodniowego harmonogramu będzie ustalane z 7- dniowym wyprzedzeniem, wspólnie przez Wykonawcę i lokalnego koordynatora projektu z ramienia Zamawiającego. 8. Zamawiający ze względu na specyfikę projektu, w dniu ogłaszania postępowania, nie jest w stanie określić precyzyjnie łącznej ilości posiłków. Dlatego zakłada harmonogram działań projektowych w całym okresie jego realizacji w przedziale maksymalnie 70 ,a minimalnie 50 dni szkoleniowych na jednego uczestnika, co oznacza że każdy z 30 uczestników powinien otrzymać maksymalnie 70 posiłków, a minimalnie 50. Wykonawca kalkulując wartość oferty powinien przyjąć następujące założenia : A Maksimum: 70 dni x 30 uczestników x oferowana stawka za posiłek dla 1 uczestnika B. Minimum: 50 dni x 30 uczestników x oferowana stawka za posiłek dla 1 uczestnika 9. Ze względu na to, że realizacja ww. projektu odbywa się w minimum trzech grupach, Wykonawca przedmiotu zamówienia musi przewidzieć co najmniej trzy różne i niezależne od siebie miejsca i harmonogramy dostarczania posiłków, nie wychodzące poza granice Piotrkowa trybunalskiego. Oznacza to, że może wystąpić taka sytuacja, kiedy trzeba będzie w jednym dniu w podobnym przedziale godzinowym dostarczyć posiłki do co najmniej trzech (może być więcej) różnych miejsc na terenie Piotrkowa Trybunalskiego. Dokładne określenie ilości punktów dostawy posiłków i ilości uczestników w poszczególnych punktach w każdym dniu będzie możliwe dopiero na etapie praktycznej realizacji projektu. Możliwa jest również sytuacja, kiedy w danym dniu żadna z trzech grup nie będzie miała zajęć projektowych. 10. Łączna liczba posiłków będzie zgodna z liczbą uczestników tj. 30. Jeśli ulegnie ona zmniejszeniu w momencie oficjalnej rezygnacji uczestnika z udziału w projekcie, to o tym fakcie Wykonawca niezwłocznie zostanie poinformowany na piśmie przez Zamawiającego. Od momentu otrzymania takiej informacji Wykonawca przygotowuje ilość posiłków zmniejszoną o uczestnika, który zrezygnował z udziału w projekcie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lodzka.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i wydanie gorącego posiłku dla uczniów Zespołu Szkolno-Przedszkolnego i Gimnazjum w Lubochni, uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej w Glinniku oraz osób dorosłych
Dodano: 2016-07-26 - Przygotowanie i dostarczanie dwudaniowych obiadów (posiłki gorące) dla potrzeb: - Domu Dziennego Pobytu dla Osób Niepełnosprawnych w Łodzi przy ul. Ćwiklińskiej 5a, - Domu Dziennego Pobytu w Łodzi przy ul. Ćwiklińskiej 18
Dodano: 2016-07-13 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia pensjonariuszy Domu Pomocy Społecznej w Łodzi ul. Sierakowskiego 65
Dodano: 2016-06-14 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia pensjonariuszy Domu Pomocy Społecznej w Łodzi ul. Sierakowskiego 65
Dodano: 2016-06-03 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla dzieci Publicznego Przedszkola nr 2 w Wieluniu
Dodano: 2016-06-03 - Nr postepowania 88/ZP/16. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nie przekraczającej 209 000 euro na kompleksową usługę żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. M Kopernika w Łodzi.
Dodano: 2016-05-17 - Przygotowanie i dostawa dwudaniowych obiadów dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2016-04-26 - Nr sprawy 18/ZP/16. Postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nie przekraczającej 209 000 euro na kompleksową usługę żywienia pacjentów i personelu WSS im. M Kopernika w Łodzi.
Dodano: 2016-01-25 - Przedmiotem zamówienia jest Usługa kompleksowego żywienia pacjentów w Zduńskowolskim Szpitalu Powiatowym Sp. z o.o.. Wspólny Słownik Zamówień:55321000-6- usługi przygotowywania posiłków, 55520000-1 - usługi dostarczania posiłków 1589422-9 posiłki szpitalne,
Dodano: 2016-01-13 - Świadczenie usług związanych z przygotowaniem całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych oraz ich dystrybucja na poszczególne oddziały szpitalne.
Dodano: 2015-12-10