Przetargi.pl
Przygotowanie, dostawę i wydawanie osobom uprawnionym jednodaniowego posiłku szkolnego w szkołach na terenie gminy Marianowo

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 73-121 Marianowo, ul. Mieszka I 1
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-91 5613811 , fax. 0-91 5613811
  • Data zamieszczenia: 2015-06-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Mieszka I 1 1
    73-121 Marianowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-91 5613811, fax. 0-91 5613811
    REGON: 81254576800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, dostawę i wydawanie osobom uprawnionym jednodaniowego posiłku szkolnego w szkołach na terenie gminy Marianowo
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostawa i wydawanie osobom uprawnionym jednodaniowego posiłku szkolnego w 4 szkołach na terenie gminy Marianowo w okresie od 3 września 2015 r. do 30 czerwca 2018 r. Wykaz szkół do których dostarczane będą posiłki: Szkoła Podstawowa w Marianowie Filia Szkoły Podstawowej w Dzwonowie Niepubliczna Szkoła Podstawowa w Gogolewie Gimnazjum Publiczne w Marianowie Posiłki winny odpowiadać zasadom dobrego żywienia dzieci i młodzieży szkolnej, pod względem gramatury, wartości odżywczych i kaloryczności dostosowane do potrzeb dzieci w wieku szkolnym. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie z artykułów zakupionych przez Wykonawcę. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowywania obiadów jednodaniowych wydawanych w systemie: - 4 x w tygodniu dania mięsne składające się z: mięsa od 100 gram, ziemniaków lub kaszy lub ryżu - 200 gram, surówka lub jarzyna 100 gram, kompot z owoców sezonowych lub sok - 200 ml. - 1 x w tygodniu danie bezmięsne typu: naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi, pyzy, kluski itp. - od 300 gram, kompot z owoców sezonowych lub sok - 200 ml. Dopuszcza się wydawanie posiłków w naczyniach jednorazowych, ze sztućcami jednorazowymi. Naczynia oraz sztućce muszą posiadać wymagane atesty dopuszczające ich wykorzystanie w żywieniu ludzi określonych w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. 2015. 594 j.t.) Temperatura posiłku winna mieścić się w granicach 60 - 75 stopni Celsjusza. Liczba przewidywanych posiłków dziennie - około 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych na umowę o pracę
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.marianowo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach