Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi ogłasza przetarg
- Adres: 84-230 Rumia, ul. Stoczniowców 6
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07 , fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
- Data zamieszczenia: 2011-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi
ul. Stoczniowców 6 6
84-230 Rumia, woj. pomorskie
tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07, fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
REGON: 19140574000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: 2lo@rumia.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów dla Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rumi przy ul. Stoczniowców 6 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szczunkowej powyżej 14 tyś EUR na dostawę do szkoły mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów. Wszystkie dostarczane produkty winny być I gatunku, nie mrożone. Czas realizacji zamówienia od 1.02.2012 do 31.01.2013 roku: Asortyment dostaw w kg: - wołowina pieczeniowa 160 - karkówka wieprzowa b/k 400 - łopatka wieprzowa b/k 900 - szynka wieprzowa b/k 500 - żeberka wieprzowe-paski 50 - schab wieprzowy b/k 1000 - wątroba wieprzowa 60 - kiełbasa śląska wieprzowa 300 - kiełbasa wyborcza 200 - kiełbasa biała parzona 50 - parówki cienkie wysoko gatunkowe 260 - boczek wędzony 200 - kiełbasa szynkowa 60 - ogonówka 70 - pasztet pieczony wieprzowy 50 - polędwica sopocka 30 - szynka konserwowa 60 - szynka wieprzowa gotowana 50 - szynka wiejska 50 - boczek surowy chudy 20 - słonina 60 - smalec 50 - filet z piersi kurczaka 600 - udo z kurczaka 400 - kurczaki 500 - wątróbka drobiowa 60 - szkielety drobiowe 900 - żołądki z kurczaka 90 - skrzydełka z kurczaka 70 - szynka z indyka 30 - polędwica drobiowa 30 - wędzonka indycza 40 - parówki drobiowe cienkie 60 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rumia.edu.pl/ZSO/
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Cewicach.
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów i produktów żywnościowych do szkół w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawy art. żywnościowych dla stołówki szolnej
Dodano: 2016-06-01 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej Nr 2 w Lęborku z podziałem na zadania
Dodano: 2016-02-29 - CRZP/2/2016/AEZ-Dostawa prowiantu na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2016
Dodano: 2016-01-15 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ W ROKU 2016
Dodano: 2015-12-04 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Trzebielinie w roku 2016
Dodano: 2015-11-27 - dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa pieczywa i artykułów spożywczych różnych - znak sprawy: Adm. 15/2015
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa ziemniaków, warzyw i owoców świeżych oraz mrożonych, przetworów owocowych i warzywnych, kiszonek, grochu, fasoli - znak sprawy Adm 12/2015
Dodano: 2015-10-22