Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Gimnazjum Nr 2 im. Ł. Górnickiego w Oświęcimiu przy ul. Olszewskiego 2A w r. 2017.

Miejskie Gimnazjum Nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 32-602 Oświęcim, Olszewskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. +48338422386 , fax. +48338422386
  • Data zamieszczenia: 2016-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejskie Gimnazjum Nr 2
    Olszewskiego 2a
    32-602 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. +48338422386, fax. +48338422386
    REGON: 070431843
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Gimnazjum Nr 2 im. Ł. Górnickiego w Oświęcimiu przy ul. Olszewskiego 2A w r. 2017.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Gimnazjum Nr 2 im. Ł. Górnickiego w Oświęcimiu przy ul. Olszewskiego 2A w r. 2017. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 do niniejszej siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin (CPV 15100000-9), Część II zamówienia: Dostawa owoców i warzyw (CPV 15300000-1, 15330000-0), Część III zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych (CPV 15800000-6,15811000-6, 15500000-3, 15840000-8), Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkcie 1 obejmuje w szczególności: 1) Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 i w ilościach w nim wskazanych. 2) Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3) Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 4) Użyte w formularzach cenowych nazwy własne, znaki towarowe lub firmy producenta są przykładowe i towarzyszy im sformułowanie: ”lub równoważne”. Mają na celu wyłącznie określenie standardu i parametrów jakościowych. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać w treści oferty, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach