Zakład Karny w Braniewie ogłasza przetarg
- Adres: 14-500 Braniewo, Plac Grunwaldu 2a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 2440700 , fax. 055 2441020
- Data zamieszczenia: 2010-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Braniewie
Plac Grunwaldu 2a 2a
14-500 Braniewo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 2440700, fax. 055 2441020
REGON: 00032013000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na bieżące dostawy wyrobów wędliniarskich do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Braniewie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy wyrobów wędliniarskich do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Braniewie w Ilosciach: Lp.; Asortyment; Szacunkowa ilość [kg]; Polska norma; Kod CPV; 1 Blok drobiowy 220 kg PN-A-86526 15131135-0; 2 Mielonka śniadaniowa 340kg PN-A-82007 15131133-6; 3 Kaszanka 65 kg PN-86/A-82004 15131120-2; 4 Kiełbasa parówkowa drobiowa 120 kg PN-A-86526 15131135-0; 5 Kiełbasa biała parzona 100 kg PN-A-82007 15131130-5; 6 Kiełbasa drobiowa 710 kg PN-A-86526 15131135-0; 7 Kiełbasa mortadela 330 kg PN-A-82007 15131130-5; 8 Kiełbasa parówkowa 720 kg PN-A-82007 151311120-2; 9 Kiełbasa zwyczajna 1950 kg PN-A-82007 15131130-5; 10 Konserwa mięsna 300g 240 kg PN-A-82022 15131000-5; 11 Metka łososiowa 120 kg PN-86/A-82004 15131100-6; 12 Pasztetowa 490 kg PN-86/A-82004 15131120-2; 13 Polędwiczka drobiowa 60 kg PN-A-86526 15131135-0; 14 Salceson biały 40 kg PN-86/A-82004 15131120-2; 15 Szynka konserwowa wieprzowa 60 kg PN-A-82007 15131410-2; 16 Smaczek konserwowy 65 kg PN-A-82007 15131410-2; 17 Serdelki z indyka 220 kg PN-A-82007 15131135-0; 18 Pasztet drobiowy konserwa 100-150g 170 kg PN-A-82022 15131000-5; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15