Przetargi.pl
Organizacja i przeprowadzenie w Giżycku kursu kucharskiego dla uczestników projektu Profesjonalna kadra w turystyce gwarantem jakości usług

Warmińsko-Mazurska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-516 Olsztyn, Plac Generała Józefa Bema 3
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5211250, 5211286 , fax. 89 5211260
  • Data zamieszczenia: 2014-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Olsztynie
    Plac Generała Józefa Bema 3 3
    10-516 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5211250, 5211286, fax. 89 5211260
    REGON: 51019821400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wmarr.olsztyn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka Akcyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja i przeprowadzenie w Giżycku kursu kucharskiego dla uczestników projektu Profesjonalna kadra w turystyce gwarantem jakości usług
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Organizacja i przeprowadzenie w Giżycku kursu kucharskiego dla uczestników projektu Profesjonalna kadra w turystyce gwarantem jakości usług Zakres tematyczny: Nazwa kursu czas trwania kursu liczba edycji (grup szkoleniowych) łączna liczba uczestników Kurs kucharski 32h 1 8 Przewiduje się możliwość ograniczenia zakresu rzeczowego przedmiotu umowy, w sytuacji nie wykorzystania pełnego zakresu ilościowego, spowodowanego zrekrutowaniem mniejszej ilości uczestników kursu niż wskazana w tabeli, nie więcej jednak niż o 1 osobę. Kurs kucharski - przeprowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych dla grupy ok. 8 osób. Plan kursu powinien obejmować następującą tematykę: wywary: warzywny, rybny, wołowy, cielęcy, sosy zimne: winegrety, majonezowe, sosy ciepłe: jasne, ciemne, zupy tradycyjne, zakąski zimne i ciepłe: na bazie produktów regionalnych, sałaty i surówki, dania główne: z zastosowaniem nabiału, drobiu, wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny, ryb regionalnych, przygotowanie całych indyków, kaczek, królików, ryb - jako element re-prezentacyjnych dań okolicznościowych, wyroby garmażeryjne: galantyny, rolady, pasztety, ryby wędzone, sałatki mięsne i rybne, desery talerzowe i ciasta, biszkopty, kremy, budynie, wypiekanie ciast i ciasteczek kruchych, przystrajanie gotowych ciast, prezentacja deserów. Zajęcia teoretyczne powinny stanowić maksymalnie 25 % całości kursu. Czas trwania kursu wynosi 32 godziny. Kursy obywać się będą od dnia podpisania umowy do dnia 31.01.2015 roku, w dni robocze, w wymiarze 8 godzin lekcyjnych jedno spotkanie lub 4 godziny lekcyjne jedno spotkanie, dwa razy w tygodniu, w godzinach 8.00 - 16.00, w Giżycku, w grupach szkoleniowych ok. 8 osób. Dokładny termin przeprowadzenia kursu zostanie uzgodniony z Wykonawcą za pośrednictwem poczty elektronicznej, co najmniej z 7 dniowym wyprzedzeniem
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie trenerów
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wmarr.olsztyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach