Przetargi.pl
Organizacja biesiady PN. EUROPA NA WIDELCU w dniach 5-6 czerwca 2015 roku

Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia ogłasza przetarg

  • Adres: 50-141 Wrocław, pl. Nowy Targ 1-8
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 7779230, 7779231 , fax. 71 7779229
  • Data zamieszczenia: 2015-04-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia
    pl. Nowy Targ 1-8 1-8
    50-141 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 71 7779230, 7779231, fax. 71 7779229
    REGON: 00109467000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.um.wroc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja biesiady PN. EUROPA NA WIDELCU w dniach 5-6 czerwca 2015 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest organizacja biesiady pn. Europa na Widelcu w dniach od 5 do 6 czerwca 2015 r. na wrocławskim Rynku. 2. Wykonawca zobowiązany jest przed podpisaniem umowy przedstawić Zamawiającemu dokument potwierdzający ubezpieczenie OC na kwotę przynajmniej 900 000 PLN. W tym zakresie Wykonawca zobowiązany jest złożyć oświadczenie w treści formularza ofertowego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa poniższy opis wymagań: 1)Zaplanowanie i zorganizowanie I dnia biesiady tj. 5 czerwca Najlepsze bo z Dolnego Śląska... z udziałem Roberta Makłowicza, Piotra Bikonta. Celem jest promocja dobrych produktów spożywczych, które pochodzą z tego regionu. 2)Zaplanowanie i przeprowadzenie II dnia biesiady tj. 6 czerwca Biesiady europejskiej z udziałem szefów kuchni a także Roberta Makłowicza, Piotra Bikonta oraz Big Bandu jazzowego Zbigniewa Czwojdy. 3)Udostępnienie miejsca gastronomicznego dla 16 kucharzy, w celu przygotowania 36.000 porcji (150-200g) potraw wg menu Zamawiającego wraz z dostarczeniem określonej ilości produktów niezbędnych do jego realizacji. Zapewnienie udziału 16 najlepszych szefów kuchni z wrocławskich restauracji wg listy dostarczonej przez Zamawiającego. 4)Budowa 16 stoisk kuchni europejskich : Anglia, Belgia, Chorwacja, Cypr, Czechy, Francja, Grecja, Gruzja, Hiszpania, Niemcy, Polska (Podlasie), Szwajcaria, Szwecja, Ukraina, Węgry, Włochy wraz z ich dekoracją charakterystyczną dla danego kraju oraz zapleczem technicznym. 5)Zapewnienie prowadzącego imprezę: Pawła Gołębskiego. 6)Dostarczenie, montaż i demontaż profesjonalnej aparatury nagłośnieniowej. 7) Dostarczenie, montaż i demontaż profesjonalnej aparatury oświetleniowej. 8) Dostarczenie, montaż i demontaż zadaszonej sceny nie mniejszej niż 14mx12m. 9) Dostarczenie, montaż i demontaż ekranu diodowego o wymiarach nie mniejszych niż 6m x 4 m i rozdzielczości 10mm podwieszanego do konstrukcji. 10) Zapewnienie obsługi elektrycznej całości imprezy. 11) Dostarczenie dwóch niezależnych kontenerów-kas (co najmniej 5 stanowisk na kasę) wraz z obsługą (20 osób). Talony zostaną dostarczone przez Zamawiającego. 12) Zapewnienie ochrony całości imprezy. 13) Dostarczenie, montaże i demontaż płotów zaporowych. 14) Zapewnienie profesjonalnej realizacji kamerowej. 15) Zaprojektowanie i wykonanie elementów scenografii. 16) Zorganizowanie kącika gier i zabaw dla dzieci. 17)Zorganizowanie i zagospodarowanie miejsca na prezentacje turystyczne dla następujących krajów: Cypr, Słowacja, Chorwacja, Hiszpania, Czechy. 18)Zapewnienie przyłączy elektrycznych ww. miejsc. 19)Zapewnienie adekwatnej ilości naczyń jednorazowych jadalnych otrębowych na potrzeby wyserwowania 36.000 porcji potraw wraz ze sztućcami i serwetkami. 20)Zapewnienie 50 stolików koktaliowych. 21)Zapewnienie sanitariatów w ilości 30 sztuk 22) Zapewnienie sprzątania Rynku w trakcie i po zakończeniu Imprezy. 23)Zapewnienie 30 sztuk kubłów o pojemności 120l wraz z workami na odpady. 24) Zapewnienie profesjonalnej obsługi medycznej w tym: ambulans wraz z ratownikami medycznymi. 25) Zorganizowanie uroczystego przemarszu szefów kuchni.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena koncepcji realizacji projektu
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.um.wroc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach