Przetargi.pl
Nazwa zadania: cykliczne dostawy warzyw i owoców na potrzeby żywieniowe Szpitala w okresie 12 miesięcy 2012/2013

Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Nałęczowie SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 24-140 Nałęczów, ul. Górskiego 6
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 5014208 wew. 32 , fax. 81 5014302
  • Data zamieszczenia: 2012-03-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Nałęczowie SP ZOZ
    ul. Górskiego 6 6
    24-140 Nałęczów, woj. lubelskie
    tel. 81 5014208 wew. 32, fax. 81 5014302
    REGON: 43121756200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nazwa zadania: cykliczne dostawy warzyw i owoców na potrzeby żywieniowe Szpitala w okresie 12 miesięcy 2012/2013
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Załącznik Nr 7 ZAPOTRZEBOWANIE NA WARZYWA I OWOCE Na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2012/2013 L.p. Asortyment j.m. Ilość 1 2 3 4 1 Ziemniaki kg 20000 2 Ziemniaki młode kg 2000 3 Marchew kg 6000 4 Buraki kg 3200 5 Kapusta biała kg 800 6 Kapusta włoska kg 50 7 Kapusta czerwona kg 1100 8 Kapusta kiszona kg 1400 9 Kalafior szt. 1200 10. Kapusta pekińska kg 1600 11 Seler kg 2300 12 Por kg 800 13 Por młody Szt. 300 14 Pietruszka zielona kg 280 15 Sałata szt. 4800 16 Sałata lodowa Szt. 100 17 Rzodkiewka Pęcz. 3800 18 Pomidory kg 3900 19 Ogórek św. kg 800 20 Ogórek kisz. kg 550 21 Fasola sucha kg 300 22 Cebula kg 1100 23 Rzepa lodowa kg 250 24 Koper kg 330 25 Papryka kg 350 26 Jabłka kg 5800 27 Gruszki kg 300 28 Kapusta biała wczesna szt. 400 29 Szczypior szt. 2800 30 Malina kg 250 31 Botwina kg 200 32 Szczaw kg 90 33 Rabarbar kg 250 34 Truskawki kg 250 35 Brzoskwinie kg 250 36 Wiśnie kg 200 37 Czereśnie kg 250 38 Śliwki kg 550 39 Pieczarki kg 350 40 Arbuzy kg 280 41 Nektarynki kg 250 42 Porzeczki kg 200 43 Szpinak kg 80 44 Brokuł Szt. 200 45 Morele kg 100 46 Brukselka kg 50 47 Fasolka szparagowa kg 250 48 Winogrona kg 220 49 Fasola czerwona kg 20 50 Seler nać Szt. 150 51 Czosnek kg 5 52 Susz owocowy kg 12 53 Cytryny kg 800 54 Grejpfrut kg 1400 55 Kiwi kg 900 56 Pomarańcze kg 500 57 Mandarynki kg 700
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ebip.lublin.pl/5/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach