Przetargi.pl
KUCHARZ

Powiatowy Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Kapitulna 24
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 234 00 89 , fax. 054 231 07 82
  • Data zamieszczenia: 2012-08-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Urząd Pracy
    ul. Kapitulna 24 24
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 234 00 89, fax. 054 231 07 82
    REGON: 91093310900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pupwloclawek.samorzady.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    KUCHARZ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zamówienie dotyczy realizacji szkolenia obejmującego zajęcia teoretyczne i praktyczne z zakresu gastronomii oraz egzaminu. Kurs przeznaczony jest dla osób bezrobotnych i/lub poszukujących pracy o odpowiednich predyspozycjach do wykonywania pracy kucharza. Celem kursu jest nabycie przez uczestników wiedzy i umiejętności praktycznych służących znalezieniu pracy lub uruchomieniu własnej działalności gospodarczej. 2. Szkoleniem będą objęte osoby bezrobotne i/lub poszukujące pracy, zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy we Włocławku, które zostaną skierowane na szkolenie po przeprowadzeniu naboru, kwalifikacji i badań lekarskich. 3. Liczba uczestników: minimum 1 maksimum 2 grupy 15 osobowe. 4. Wymagana liczba godzin zegarowych szkolenia dla każdego uczestnika: 150 (teoretyczne i praktyczne) + egzamin (teoretyczny i praktyczny) do 3 godzin zegarowych. 5. Program szkolenia musi obejmować w szczególności następujące zagadnienia: 5.1. Podstawowe wymagania higieny w produkcji , przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, 5.2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem spożywczym, 5.3. Poznanie zasad żywienia, 5.4. Poznanie organizacji produkcji, 5.5. Zasady korzystania z przepisów kulinarnych, 5.6. Przygotowywanie potraw, 5.7. Podstawy działalności gospodarczej w zakresie prowadzenia punktów małej gastronomii. UWAGA! Minimalny wymiar godzin przeznaczonych na zajęcia praktyczne wynosi 70%, to jest 105 godzin. Pozostała część opisu przedmiotu zamówienia znajduje się w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia..
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Certyfikaty jakości usług oraz akredytacja
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pupwloclawek.samorzady.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach