Przetargi.pl
Dożywianie uczniów w szkołach na terenie Gminy Pielgrzymka w okresie od 1 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 r.

Gmina Pielgrzymka ogłasza przetarg

  • Adres: 59-524 Pielgrzymka, Pielgrzymka 109A/1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 076 8775013 , fax. 076 8775013 w. 116
  • Data zamieszczenia: 2013-03-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Pielgrzymka
    Pielgrzymka 109A/1 109A/1
    59-524 Pielgrzymka, woj. dolnośląskie
    tel. 076 8775013, fax. 076 8775013 w. 116
    REGON: 39064766000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://pielgrzymka.bip.net.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie uczniów w szkołach na terenie Gminy Pielgrzymka w okresie od 1 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dożywianie uczniów szkół z terenu gminy Pielgrzymka w formie cateringu w postaci gorących posiłków od 1 kwietnia 2013 r. do 31 grudnia 2013 r. Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków obiadowych 1) w atestowanych jednorazowych naczyniach przeznaczonych do przechowywania żywności, do szkół: b) Szkoła Podstawowa w Nowej Wsi Grodziskiej w ilości około 10 posiłków. c) Szkoła Podstawowa w Sędzimirowie w ilości około 8 posiłków. d) Szkoła Podstawowa w Proboszczowie w ilości około 20 posiłków. e) stołówki Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Pielgrzymce w ilości około 40 posiłków (dostarczenie do godziny 1200) 2) w atestowanych termosach przeznaczonych do przechowywania żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Twardocicach w ilości około 16 posiłków. 4. W skład jednego gorącego posiłku wchodzić będzie: a) zupa na wywarze mięsno - warzywnym w ilości 350 ml. b) drugie danie zawierające:ziemniaki, ryż lub makaron min. 150 - 200 g, mięso lub ryba min. po obróbce 80-90 g, naleśniki, pierogi itp. - nie częściej niż 1 raz w tygodniu - 250 g. c) surówka lub gotowane jarzyny 80 g, d) kompot lub sok. 200 ml
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pielgrzymka.bip.net.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach