Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2009-07-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy warzyw konserwowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.fasola sucha jednolita w workach, w ilości 2100 kg 2.groch suchy cały, w ilości 500 kg 3.groszek konserwowy puszka (waga netto od 400 g do 850 g), w ilości 600 kg 4.chrzan tarty słoik (waga netto od 400 g do 850 g), w ilości 100 kg 5. koncentrat pomidorowy 30% w słoiku (waga netto od 800 g do 950 g) , w ilości 1000 kg 6.kukurydza konserwowa puszka (waga netto od 400 g do 850 g), w ilości 300 kg 7.marchew konserwowa słoik (waga neto od 800 g do 900 g), w ilości 150 kg 8.ogórek konserwowy słoik (waga netto 850 g - 970 g), w ilości 800 kg 9.papryka konserwowa słoik (waga netto 850 g - 970 g), w ilości 700 kg 10.przecier ogórkowy słoik (waga netto 850 g - 970 g), w ilości 400 kg 11.sałatka warzywna słoik (waga netto 800 g - 1000 g) , w ilości 1100 kg 12.sałatka szwedzka słoik (waga netto 800 g - 1000 g), w ilości 1400 kg 13.szczaw konserwowy słoik (waga netto 750 g - 1000 g), w ilości 450 kg 14.przecier jabłkowy słoik (waga netto 850 g - 950 g), w ilości 400 kg 15.susz warzywny (4-5 składników), w ilości 50 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153314001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2)dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych; 3)oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 prawa zamówień publicznych;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawy warzyw konserwowych, przetworów owocowych oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2013-08-28 - sukcesywne dostawy warzyw konserwowych, przetworów owocowych oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2012-08-31 - Dostawy warzyw konserwowych, dżemu, marmolady, kompotu oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2011-08-30 - Dostawy warzyw konserwowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.
Dodano: 2010-08-30